Een moment gebuld a.u.b.
Handige keuzehulp Gratis verzending v.a. €40,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Scherp geprijsd

Computer steunen

Fanatieke internetters zullen er al van gehoord hebben en wellicht al in huis hebben: de computer steunen. De functie van een computer steun is simpel, maar o zo belangrijk. Het houdt het scherm op de juiste plaats en jij kunt zelf de plaats instellen naar eigen inzicht. Dit is niet alleen handig, maar ook goed tegen hoofdpijn na lang computeren en tegen andere kwaaltjes dat computeren met zich meebrengt.

Dat computer steunen handig kunnen zijn voor het scherm moge duidelijk zijn. Je hebt echter ook de computer beugel. Deze PC beugel zorgt ervoor dat jouw geliefde computer(kast) stevig in zijn schoenen staat. Nooit zal de computer verschuiven of omvallen. Ook niet als er toevallig een kat of hond tegen aanbotst. De computer beugel is extreem handig op elke ondergrond, van marmer tot vloerbedekking. Het houdt de computer stevig aan de grond genageld.

Computer steunen houden jouw monitor en computer veilig tegen alle obstakels die kunnen voorkomen in een huishouden. Ze zorgen ervoor dat de dure elektronica niet zomaar om kan vallen en helpen ook om de monitor zo goed mogelijk in te stellen. Dit voorkomt problemen met je nek en vervelende hoofdpijn. Elke fanatieke computerbezitter zou dan ook computer steunen moeten hebben.

Klantenservice


Tel. 075 642 22 88
ma - vrij 09:00 - 16:00
Of stuur een e-mail


Dorpsstraat 60A
1531HN  Wormer

Muurbeugel keuzehulp
Kiyoh klant beoordeling

Webshop keurkmerk

webshop-keurmerk

Veilig en snel betalen

   

Facebook