Een moment gebuld a.u.b.
Handige keuzehulp Gratis verzending v.a. €40,00 Voor 20:00 besteld, morgen in huis Scherp geprijsd
Gebruik onze handige keuzehulp

Is alles duidelijk?

Bekijk eerst de uitleg over keuzehulp!
uitleg over de keuzehulp.

1. Kies jouw merk en type televisie

Wat voor soort beugel heb je nodig?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie muurbeugels www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV liften www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV Standaards www.muurbeugel.nl keuzehulp optie plafondbeugels

Wat moet deze beugel kunnen?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie vaste beugel www.muurbeugel.nl keuzehulp optie draaien en kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie roteren
LG

Je zoekt een muurbeugel, wandsteun, steun of ophangbeugel voor je LG tv? Selecteer eenvoudig jouw type LCD, LED, Plasma of OLED televisie om de juiste muursteun te vinden. LG tv steunen, wandsteunen, wandbeugels vind je bij Muurbeugel.nl


 

 

Muurbeugels LG TV

Je zoekt een muurbeugel, wandsteun, steun of ophangbeugel voor je LG tv? Selecteer eenvoudig jouw type LCD, LED, Plasma of OLED televisie om de juiste muursteun te vinden. LG tv steunen, wandsteunen, wandbeugels vind je bij Muurbeugel.nl


 

Met de LG smart tv's profiteer van een schat aan populaire streaming entertainment opties en applicaties. Met LG Apps en Premium Content beschikt u over een volledige reeks hoogwaardige lifestyle-applicaties, interactieve games en VOD-services, ontworpen voor individueel en gezins entertainment.


 

 

Wat is Ultra hd tv?
4K is een zeer hoge resolutie. Het wordt ook wel ultra-hd genoemd. De resolutie geeft aan hoeveel pixels een scherm heeft. Bij 4K is de resolutie minimaal 3840 horizontale en 2160 verticale pixels. Ter vergelijking, full-hd heeft een resolutie van 1920 horizontale en 1080 verticale pixels.In een 4K televisie zitten dan 4 pixels op de plek waar er bij full-hd maar één pixel zit. Stel je voor: in hetzelfde schermoppervlak van een 4K televisie zitten 4 full-hd-televisies: 2 naast elkaar en 2 boven elkaar. Om een hogere schermresolutie te benutten, moet het signaal – zoals je televisiezenders, foto’s of films - wel elke pixel afzonderlijk aansturen.

Het aantal beeldpunten van een signaal is dus ook van belang voor de beeld kwaliteit. Hoe meer pixels apart worden aangestuurd door een tv-signaal, des te meer kleurverschillen, scherpere randjes en details je ziet. Momenteel zijn de signalen van televisiezenders, dvd’s en blu-ray’s nog geen 4k-signaal en benutten zij de extra pixels van 4k-schermen niet optimaal.Dat een televisie een 4K-scherm heeft, zegt dus nog niets over beeldkwaliteit. Daarvoor is immers ook de kwaliteit van het signaal van belang. Ook zegt 4K niets over verversingsratio, kleurweergave, inkijkhoek of dergelijke eigenschappen. Een 4K-televisie heeft altijd minimaal de beeldverhouding van full-hd-televisies: 16:9 (breedbeeld)


 

Voorbeeld van een LG tv bevestigd aan de muur met een vlakke muurbeugel


 

Je LG oled tv aan de wand bevestigen zijn verschillende opties voor; je lg tv strak tegen de wand of bijvoorbeeld een draaibare muurbeugel zodat je de tv in de ideale kijkhoek kunt plaatsen.


 

LG TV 2016


 

 

LG televisies 2015


 

LG 105UC9V
105UC9V

LG UF950V serie
55UF950V
65UF950V

LG UG870V serie
55UG870V
65UG870V


 

 

 

 

LG LF540V SERIE
43LF540V
49LF540V 

LG televisies 2014


 

 

 

 

 

LG monitoren 2014


 

 

 

 

Top-10 best verkochte LCD, LED, Plasma en OLED LG tv's 2013


 

 

 

 

LG line up 2013

LG Ultra HD televisies

Haal met een OLED TV van LG een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekende contrast- en scherptekwaliteit.

LG LA9709 SERIE
55LA9709
65LA9709

LG LA9659 SERIE
55LA9659
65LA9659

LG LM960V SERIE
84LM960V


 

LG LED TV 2013

 

Ontdek de realistische kleuren en het indrukwekkende contrast van een LED TV van LG, de enige met een THX-certificaat. Dat we onze LED televisies van de laatste technologie hebben voorzien, is duidelijk: ze zijn Full LED en toch ultraplat.


 

 

 

 

 

LG PLASMA TV 2013

 

Op zoek naar een scherm dat de dynamiek van snelle beelden perfect aankan en dat behalve realistische kleuren ook het zwartste zwart weergeeft? Het antwoord heet LG plasma TV, een doordachte HD-technologie waarvan de beeld- en kleurechtheid u zullen verrassen


 

LG PH6608 serie
50PH6608
60PH6608

LG PN4503 serie
42PN4503
50PN4503

LG PN6504 serie
50PN6504
60PN6504


 

LG MONITOR TV 2013


 

 

 

 

Ben je een echte tv-kijker en wil je geen programma missen? Kijk je ook graag televisie als je ’s avonds in bed ligt, of juist ’s ochtends vroeg voordat je gaat ontbijten? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je het scherm van jouw LG goed kunt zien. Veel mensen verzinnen creatieve constructies om hun televisie zo te draaien dat deze zichtbaar is vanuit een liggende positie. Maar het kan ook anders. Een professionele oplossing is te vinden in speciale tv beugels. Voor het tv merk LG hebben wij een groot aantal muurbeugels in ons assortiment opgenomen. Op die manier vergroot je het kijkcomfort.

Veelzijdig tv kijken met een LG tv beugel

Het staat vast dat een LG muurbeugel vele voordelen heeft ten opzichte van een regulier tv meubel. Je kunt er namelijk letterlijk alle kanten mee op. Als je graag tv kijkt in de woonkamer en dit ook nog eens vanuit meerdere posities wilt doen, dan is een muurbeugel echt een uitkomst. Deze kun je naar gelang het model namelijk niet alleen draaien, maar ook roteren. Zo kun je tv kijken vanuit alle hoeken van de kamer, zonder dat je hoeft te schuiven met de meubels.

Naast een de populaire LG televisie types vind je op deze pagina ook een totale lijst met alle type LG tv’s. Selecteer eenvoudig jouw model en vind een passende muurbeugel.

Totaal overzicht LG types