Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95

Monitor armen

De ervaren computergebruiker weet het al langer; monitor armen zijn onmisbaar als je dagelijks veel achter de computer zit. Het op de juiste hoogte en afstand instellen van je scherm door middel van een monitor arm voorkomt rug-en nekklachten en doet hoofdpijn tot het verleden behoren.

Voor elk computerscherm is er een geschikte monitor arm of monitor steun. Daarnaast zal jouw LCD computerscherm er ook nog een stuk beter uit gaan zien door monitor armen. Je hebt nu niet zomaar een scherm, maar een modern scherm die je simpel kan draaien en op en neer kunt bewegen!

Brokers, pokeraars en gamers hebben vaak niet genoeg aan slechts één scherm. Zij hebben minimaal twee grote beeldschermen nodig om hun beroep of hobby te kunnen uitoefenen. Speciaal voor hen, en voor anderen computerpro’s, bestaat de dual monitor arm. Deze kan je niet vergelijken met andere monitor armen. Met de dual monitor arm kun je namelijk twee schermen aansluiten en deze gemakkelijk draaien en op de juiste hoogte instellen! Makkelijker kan niet.

Monitor armen zijn van evident belang als je veel achter de computer zit. Een monitor arm kan helpen om klachten te verhelpen of te voorkomen.