Een moment gebuld a.u.b.
Handige keuzehulp Gratis verzending v.a. €40,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Scherp geprijsd

Plintsystemen

Het principe van plintsystemen is eenvoudig. Desondanks vergeten veel mensen het plintsysteem bij aanschaf van een nieuwe televisie. Dankzij de plintsystemen kun je namelijk alle kabels netjes opbergen. Het plintsysteem leg je vervolgens tegen de muur aan en het lijkt net alsof jouw televisie draadloos is!

Kabelplinten zijn dan ook een must voor eigenlijk iedere televisiebezitter. Niemand houdt er immers van om tegen kabels en draden aan te kijken. Niet alleen is het niet een erg mooi gezicht, ook is het veiliger om de kabels op te ruimen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met brandgevaar. Een kabelgoot plint dient dan ook twee functies: veiligheid en opgeruimd staat netjes!

Als je tegen de wand al een stopcontact hebt lopen, en het geheel netjes wil afwerken, kunnen wij de tehalit plintgoot aanraden. Hierdoor verwerk je het stopcontact in het geheel. Dit ziet er natuurlijk beter uit dan het plintysteem om het stopcontact heen leggen.

Plintsystemen worden weleens vergeten in het enthousiasme bij een aanschaf van een nieuwe televisie. Toch is dat zonde. Plintsystemen maken het geheel namelijk op nette wijze af. Niemand wil immers tegen draden aan kijken, dankzij plintsystemen hoeft dat niet langer meer. Een net huis begint bij een plintsysteem.

Klantenservice


Tel. 075 642 22 88
ma - vrij 09:00 - 16:00
Of stuur een e-mail


Dorpsstraat 60A
1531HN  Wormer

Muurbeugel keuzehulp
Kiyoh klant beoordeling

Webshop keurkmerk

webshop-keurmerk

Veilig en snel betalen

   

Facebook