Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95

TV lift meubel


De meeste flatscreens zijn prominent aanwezig in de woonkamer of in ander deel van het huis. Zo’n groot scherm mag immers gezien worden. De flatscreen tv wordt bij velen op een dressoir geplaatst of aan de muur gehangen. Toch kunt u er ook voor kiezen om uw tv-scherm netjes weg te werken. Met slechts één druk op de knop verdwijnt het de tv volledig uit het zicht. Met behulp van een ingenieus liftsysteem, dat ingebouwd wordt in het tv lift meubel of dressoir, zo kun je de tv naar wens laten zien of juist aan het zicht onttrekken. De tv zakt als het ware naar beneden en verdwijnt volledig in het stijlvolle tv-meubel.

Door het gebruik van een tv-lift krijg je nog meer vrijheid bij het inrichten van de ruimte. De inrichting van een woonkamer wordt immers meestal deels al bepaald door de plaats van de televisie. Anders wordt dit wanneer uw flatscreen alleen zichtbaar is wanneer je dat wilt. De liftsystemen worden voorzien van een afstandsbediening en kunnen dan ook op iedere gewenste hoogte worden ingesteld. Met een druk op de knop kun je het tv-scherm eenvoudig laten zakken in de kast of verdwijnt deze in het dressoir. Vervolgens sluit de bovenplaat automatisch, waardoor er niets anders overblijft dan een design meubelstuk. Een tv-lift is ideaal wanneer eer even geen gebruik gemaakt wordt van de televisie. Ook is het een veilige oplossing voor wanneer je een tijd van huis weg bent of op vakantie gaat.

EK 2024 ACTIE*
tvlift-meubel-hoogglans-zwart

TV lift kast max. 32 inch / 82 cm tv hoogglans zwart (excl. tv lift)

Ook uw tv uit zicht met één druk op de knop? Het is mogelijk met dit zelfbouw pakket. Dit tv lift meubel is door ons zelf ontwikkeld, binnen 60 minuten is deze tv kast d.m.v. schuifscharnieren gëinstalleerd.

Op voorraad
€ 499,00