Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
Gebruik onze handige keuzehulp

Is alles duidelijk?

Bekijk eerst de uitleg over keuzehulp!
uitleg over de keuzehulp.

1. Kies jouw merk en type televisie

Wat voor soort beugel heb je nodig?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie muurbeugels www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV liften www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV Standaards www.muurbeugel.nl keuzehulp optie plafondbeugels

Wat moet deze beugel kunnen?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie vaste beugel www.muurbeugel.nl keuzehulp optie draaien en kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie kantelen
Akai

Akai televisies

akai-tv-muurbeugels


Akai televies zijn verkrijgbaar in diverse types:* Akai LED televisie* Akai LED tv met DVD combi* Akai LCD TV* Akai LCD TV met DVD combi. Als je de Akai tv aan de muur wilt bevestigen of aan het plafond biedt muurbeugel.nl vele verschillende Akai ophangsystemen. Akai televisies worden veel gebruikt om je tv op te hangen in de keuken, slaapkamer, caravan of camper aangezien Akai met veel kleinere type tv'werkt zoals 19inch tv (48cm), 22inch tv (56cm), 24inch tv (61cm), 26inch tv (66cm). 32inch tv (82cm).

Akai televies zijn verkrijgbaar in diverse types:
* Akai LED televisie
* Akai LED tv met DVD combi
* Akai LCD TV
* Akai LCD TV met DVD combi 

Akai smart LED TV type: AL3212 32 inch (82cm)

 

Akai LCD, LED serie overzicht 2013


 

 

Akai led-tv met dvd


 

 

 

Akai tv 2016

Bekijk de Akai televisies 2016


 

Akai biedt momenteel nog maar één model aan zonder DVD-speler en zijn de LCD tv's met DVD-speler nog ruimschoots aanwezig. Overigens is de nog beschikbare 32 inch LCD-tv nog van alle gemakken voorzien en kun je met Full HD en de nodige aansluitingen zeker uit de voeten. De LCD televisies met DVD-speler zijn, net als bij de LED-tv's, in zwart of wit leverbaar en leverbaar vanaf een grootte van 15 inch, maar stopt weer bij 32 inch. Voor wie op zoek is naar een betaalbare en kwalitatieve LCD-tv met ingebouwde DVD-speler komt als snel uit bij Akai.

Je zoekt een muurbeugel, wandsteun, steun of ophangbeugel voor je Akai tv? Selecteer eenvoudig jouw type LCD, LED, Plasma of OLED televisie om de juiste muursteun te vinden.

Televisie kijken is voor veel mensen een erg ontspannende bezigheid. De meeste Nederlanders zitten ’s avonds graag voor de buis. Het is opmerkelijk dat zo’n belangrijk object vaak niet goed geïntegreerd is in de woonkamer. Het apparaat neemt dan erg veel ruimte in. Gelukkig kan dit anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandsteun of tv beugel voor je Akai tv? Deze muurbeugels zijn speciaal ontwikkeld voor televisies van dit betreffende merk. Als je de tv aan de muur bevestigt met een beugel of wandsteun, heb je geen tv meubel meer nodig. Op die manier kun je veel ruimte overhouden in de woonkamer.

De veelzijdigheid van een Akai muurbeugel
Mensen die graag vanuit verschillende hoeken tv willen kijken, kunnen het beste kiezen voor een tv beugel. Voor het merk Akai hebben wij verschillende beugels in ons assortiment. Dankzij een Akai wandsteun hoef je nooit meer met het tv meubel te schuiven. De mogelijkheden van een Akai muurbeugel zijn eindeloos. Ze kunnen gedraaid, geroteerd en van boven naar beneden verplaatst worden. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een muurbeugel.

Op deze pagina vind je naast muurbeugels voor de populaire Akai tv’s ook een lijst met alle type Akai televisies. Selecteer jouw Akai tv type en je vindt direct de tv beugels die bij jouw Akai tv passen.

Totaal overzicht Akai types: