Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Gebruik onze handige keuzehulp

Is alles duidelijk?

Bekijk eerst de uitleg over keuzehulp!
uitleg over de keuzehulp.

1. Kies jouw merk en type televisie

Wat voor soort beugel heb je nodig?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie muurbeugels www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV liften www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV Standaards www.muurbeugel.nl keuzehulp optie plafondbeugels

Wat moet deze beugel kunnen?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie vaste beugel www.muurbeugel.nl keuzehulp optie draaien en kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie kantelen

Muurbeugels samsung

Samsung tv muurbeugels

Samsung tv muurbeugels, een muurbeugel voor een Samsung TV biedt tal van voordelen en is een essentiële accessoire voor wie optimaal van zijn televisie-ervaring wil genieten. Deze tvbeugels zijn ontworpen om de TV stevig aan de muur te bevestigen en kunnen zowel in huiselijke als commerciële omgevingen worden gebruikt.

samsung-tv-muurbeugels

Hang je Samsung tv mooi vlak tegen de wand en geniet met je vrienden van een voetbal wedstrijd

Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het gebruik van een muurbeugel voor een Samsung TV:

Ruimtebesparing:

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het gebruik van een muurbeugel is ruimtebesparing. In tegenstelling tot traditionele tv-standaards of meubels, neemt een aan de muur gemonteerde TV geen vloerruimte in beslag. Dit is vooral gunstig in kleinere kamers of studioappartementen waar elke centimeter telt.

Stijlvolle uitstraling:

Een aan de muur gemonteerde TV heeft vaak een strakkere en modernere uitstraling dan een op een standaard geplaatste TV.  Dit kan bijdragen aan het algehele esthetische uiterlijk van je woonruimte.

Verbeterde kijkhoek:

Met een draaibare muurbeugel kun je de kijkhoek van de TV aanpassen aan je voorkeur. Dit betekent dat je de TV naar de juiste kijkhoek kunt plaatsen, afhankelijk van je zithoogte en kijkgewoonten. Hierdoor kun je altijd genieten van een comfortabele kijkervaring zonder je nek te belasten.

Veiligheid:

Muurbeugels zijn ontworpen om uw TV stevig aan de muur te bevestigen. Dit vermindert het risico op ongelukken waarbij de TV omvalt, vooral in huizen met nieuwsgierige kinderen of huisdieren.

Kabelbeheer:

Veel muurbeugels zijn voorzien van kabelgoten en clips om kabels netjes en georganiseerd te houden. Dit voorkomt rommelige kabels die over de vloer of de muur hangen en draagt bij aan een opgeruimde uitstraling van uw entertainmentruimte.

Flexibiliteit:

Diverse Samsung muurbeugels zijn draaibaar, kantelbaar of uitschuifbaar, waardoor je de TV in verschillende posities kunt plaatsen, dit is handig als je de TV vanuit verschillende hoeken wilt bekijken of als je ruimte wilt maken voor andere activiteiten zoals bijvoorbeeld gaming.

Geluidsverbetering:

Door de Samsung TV aan de muur te bevestigen, kun je ook akoestische voordelen behalen. Je kunt bijvoorbeeld soundbars of audiosystemen onder de TV plaatsen zonder dat er een standaard in de weg staat, wat kan zorgen voor een betere geluidsbeleving.

samsung-soundbar-onder-tv-plaatsen

Door de soundbar aan de muur onder de tv te plaatsen creëer je een nog betere geluidservaring

 


 
samsung-muurbeugel-wmn5870x

Geniet van jouw TV in de best mogelijke hoek. Dankzij de nieuwe Samsung WMN5870X kan je je TV ophangen in de meest comfortabele positie. Je kan de wandsteun gemakkelijk aanpassen naar de hoek die jij het fijnste vindt en zo optimaal genieten van jouw 85” TV. De scharnieren zorgen ervoor dat je de TV omhoog en omlaag kan bewegen, naar links en naar rechts, maar ook naar je toe en dichterbij. Je kan de TV omhoog en omlaag bewegen voor de beste belichting en kantelen voor de ideale kijkhoek. Nu kan niks meer in de weg staan tussen jou en je favoriete programma!


 
samsung-curved-tv-ophangen

Samsung curved tv ophangen

Als je jouw Samsung curved tv wilt bevestigen aan de muur heb je hiervoor geen speciale tv muurbeugel voor nodig al claimen sommige muurbeugel fabrikanten dat het wel nodig is maar dit is puur een marketing "truc"om een (duurdere) muurbeugel voor te kopen.

Het feit is wel dat door de kromming in de curved televisies het noodzakelijk is dat je recht in het tv scherm kijkt, zit je dus niet recht voor je curved tv dan raden wij aan om een draaibare muurbeugel te kopen zodat je de curved tv in elke positie kunt draaien.

Lees meer over je Samsung curved tv ophangen in ons blog.


 
Samsung-vlakke-muurbeugel

OPTIE 1

Samsung vlakke muurbeugels;
gebruik in woonkamers

Samsung-kantelbare-muurbeugel

OPTIE 2
Samsung kantelbare muurbeugels; gebruik in slaapkamers

Samsung-draaibare-muurbeugel

OPTIE 3

Samsung draaibare muurbeugels, gebruik in woon en slaapkamers.

Samsung tv ophangen

Samsung muurbeugels voor LED tv vind je bij ons in gemakkelijk en snel via onze keuzehulp. Zo kun je de Samsung tv supervlak tegen de muur bevestigen met de Samsung muurbeugel tv wmn1000a maar er zijn natuurlijk diverse alternatieven en in verschillende prijsklasse.


 
keuzehulp_muurbeugel

 

Welke Samsung muurbeugel moet ik kiezen?

Welke optie het beste voor je is is niet éénduidig een antwoord op te geven; hierboven zijn de meest gebruikelijke opties weergegeven maar kunnen afwijken van de praktijk, neem bij twijfel altijd contact met ons op en wij geven je een vrijblijvend advies.

Samsung tv 2023

Samsung tv 2022

Samsung tv 2021

muurbeugel_keuzehulp

Samsung tv 2020

Bekijk de Samsung televisies 2020

Samsung tv 2019

Bekijk de Samsung televisies 2019

Samsung tv 2018

Bekijk de Samsung televisies 2018

Samsung tv 2017

Bekijk de Samsung televisies 2017

Samsung tv 2016

Bekijk de Samsung televisies 2016

Samsung tv 2015

Bekijk de Samsung televisies 2015

Samsung tv 2014

Bekijk de Samsung televisies 2014

Samsung tv 2013

Bekijk de Samsung televisies 2013

Samsung tv 2012

Bekijk de Samsung televisies 2012

Samsung tv 2011

Bekijk de Samsung televisies 2011

Samsung tv 2010

Bekijk de Samsung televisies 2010

Samsung tv 2009

Bekijk de Samsung televisies 2009

Samsung tv 2007

Bekijk de Samsung televisies 2007

Samsung tv 2006

Bekijk de Samsung televisies 2006

Ben je een rasechte tv kijker en geniet je sinds kort van het prachtige beeld van een Samsung flatscreen? Veel mensen zijn in de laatste jaren over gegaan op een televisie die een stuk minder ruimte inneemt dan de ouderwetse variant. Toch zijn de tv meubels vaak niet vervangen. Hoewel een platte tv veel meer mogelijkheden biedt, worden deze mogelijkheden niet altijd benut. Het goede nieuws is dat kijkers met een speciale Samsung tv beugel wel alles uit hun televisie kunnen halen. Met een Samsung wandbeugel bevestig je het apparaat namelijk in een handomdraai aan de muur, waardoor je helemaal geen “log” tv meubel meer nodig hebt. En dat scheelt ruimte!

Dynamisch tv kijken met Samsung tv beugels

Een Samsung muurbeugel is de perfecte uitkomst in vele situaties. Wil je bijvoorbeeld naar je favoriete programma blijven kijken tijdens het koken? Dan kunt je jouw flatscreen tv zo een kwartslag draaien. Met een muurbeugel is het mogelijk om de tv een stuk van de muur af te bewegen, zodat je ook vanuit een andere hoek van de woonkamer tv kunt blijven kijken.Zoek je een muurbeugel voor jouw Samsung televisie? Selecteer eenvoudig je tv type via de populaire Samsung modellen of via de totale lijst met Samsung tv types.
 

De Samsung televisie aan de wand monteren

De wandmontageset installeren. Met de wandmontageset (afzonderlijk verkrijgbaar) kunt u de televisie aan de muur bevestigen. Bij modellen met meegeleverde hulpstukken voor wandbevestiging, installeer ze als vermeld in de Samsung handleiding voordat u de wandmontageset installeert.

Raadpleeg de installatiegids die bij de Samsung-wandmontageset is meegeleverd. Plaats het piepschuim uit de verpakking van de tv op de televisie om deze te beschermen voordat u de schroeven voor de wandbevestiging monteert. Leg dan de tv neer en bevestig de schroeven.Als u de soundbar en de tv met behulp van de wandbevestiging wilt monteren, moet u de soundbar eerst aan de tv monteren en vervolgens de tv/soundbar-combinatie aan de wandmontage. Zie voor gedetailleerde informatie de instructies die bij de soundbar zijn geleverd. Installatie van de soundbar met behulp van de wandbevestiging wordt mogelijk niet ondersteund voor de specifieke regio of model.

Zie de instructies bij de wandmontageset als u wilt weten hoe u de wandmontageset installeert. Wij adviseren u contact op te nemen met een technicus voor assistentie bij het installeren van de wandbeugel. Wij raden aan dat u dit niet zelf doet. Samsung Electronics is niet verantwoordelijk voor schade aan het product of voor verwondingen die u zelf of anderen oplopen wanneer u besluit de wandmontageset zelfstandig te installeren.

Notities en specificaties voor de Samsung wandmontageset (VESA)Controleer altijd de installatie handleiding van de Samsung tv. U kunt de wandmontageset op een stevige wand plaatsen die loodrecht op de vloer staat. Wanneer u de wandbevestiging aan andere oppervlakken dan gipsplaat wilt bevestigen, neemt u contact op met de dichtstbijzijnde dealer. Als u de tv aan het plafond of een schuine wand monteert, kan de tv vallen en leiden tot zwaar lichamelijk letsel.