Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
Retouren en annuleren

Retour sturen


De retour kosten worden niet vergoed.

1. Binnen 14 dagen de koop ontbinden (het pakket dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour te zijn na ontvangst van het pakket. Om dit te bepalen zie de track en tracé code wanneer het pakket is ontvangen)

2. Vul het retour formulier in.

3. Het artikel is niet vooraf geïnstalleerd geweest. Reeds geïnstalleerde artikelen kunnen niet retour,  dit heeft te maken dat na installatie het artikel niet meer in nieuwstaat is en niet als nieuw verkocht kan worden omdat er altijd schade aan het artikel ontstaat na installatie van een (muur)beugel.

4. Stuur altijd retour in een omdoos of verpakking! Artikelen die retour komen waarvan de doos niet meer bruikbaar is en wij moeten om verpakken in een nieuwe doos zullen wij kosten voor door bereken. (in mindering brengen van het restitutie bedrag)

Wij raden aan altijd met handtekening voor ontvangst retour te sturen, bewaar het verzendbewijs totdat wij een e-mail sturen als de zending retour is ontvangen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor retour zendingen die zoek of kwijtgeraakt zijn wanneer niet verzonden met handtekening voor ontvangst. Met wie er retour gestuurd wordt mag zelf bepaald worden.

De koop ontbinden kan door het invullen van het digitale formulier. De complete algemene voorwaarden kun je hier terug vinden.

Het retour adres is: (anders dan het vestigings adres) Let op! Je kunt een retour hier niet langs brengen.

Faber Fulfilment
T.a.v. Muurbeugel.nl
Handelsweg 1-A
1851 NX Heiloo


"De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Annuleren

Zolang de order in het distributiecentrum niet is ingepakt en klaar staat voor verzending of is verzonden kunnen wij de bestelling kosteloos annuleren, daarna niet meer.