Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Gebruik onze handige keuzehulp

Is alles duidelijk?

Bekijk eerst de uitleg over keuzehulp!
uitleg over de keuzehulp.

1. Kies jouw merk en type televisie

Wat voor soort beugel heb je nodig?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie muurbeugels www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV liften www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV Standaards www.muurbeugel.nl keuzehulp optie plafondbeugels

Wat moet deze beugel kunnen?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie vaste beugel www.muurbeugel.nl keuzehulp optie draaien en kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie kantelen
Philips

Philips tv muurbeugels

philips-tv-muurbeugels

Muurbeugels voor Philips televisies

Zoek je een tvbeugel waarmee je de Philips tv aan de wand kan hangen? Wij leveren een breed assortiment muurbeugels voor Philips televisies. Zo hebben wij vlakke muurbeugels waarmee je het scherm strak tegen de wand kunt bevestigen en tv steunen waarmee je het Philips tv scherm van de wand kunt trekken en vervolgens naar rechts en links kunt draaien. Met kantelbare tv beugels is het vrijwel altijd mogelijk om je scherm naar boven of naar beneden te kantelen. Ook verkopen wij muurbeugels voor philips ambilight toestellen.

 

philips-sqm5226_00-lcd-wandmontagesysteem

Universele TV beugel Philips TV

Deze Philips tv beugel SQM5226 geschikt van 26 - 80 inch past bij de meeste TV-merken en is veilig en eenvoudig te gebruiken. De 1-2-3-installatieset bevat alle nodige onderdelen voor verschillende soorten muren en sjablonen. Het design is slank maar sterk en geschikt voor TV’s tot 55 kg en maximaal VESA 400x400.

Een heel goed en beter alternatief en universele tv beugel is de A-PEQ APL-3B.
 

plafondbeugels-voor-philips-televisies

Plafondbeugels voor Philips televisies

Het vinden van de perfecte kijkpositie voor je Philips televisie kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig bieden plafondbeugels een elegante en praktische oplossing om je kijkervaring te optimaliseren. Met name voor Philips televisies zijn er speciale plafondbeugels verkrijgbaar die niet alleen functionaliteit bieden, maar ook esthetisch aansluiten bij het strakke design van de televisies.

Een van de voordelen van plafondbeugels is de mogelijkheid om de televisie op elke gewenste hoogte te monteren. Dit is vooral handig in ruimtes waar de indeling het niet toelaat om de televisie op ooghoogte te plaatsen. Door gebruik te maken van een plafondbeugel kun je de kijkhoogte aanpassen aan je voorkeuren, waardoor je geniet van een comfortabele kijkpositie, of je nu op de bank zit of aan de eettafel.

Philips televisies staan bekend om hun slanke ontwerpen en innovatieve technologieën. Het is belangrijk om een plafondbeugel te kiezen die niet alleen functioneel is, maar ook past bij de esthetiek van je televisie. Gelukkig zijn er fabrikanten die specifieke plafondbeugels ontwerpen die compatibel zijn met Philips televisies, zodat je een naadloze integratie kunt bereiken.

Een ander voordeel van plafondmontage is de besparing van kostbare vloerruimte. Vooral in kleinere kamers kan het monteren van de televisie aan het plafond zorgen voor een opgeruimde uitstraling en een ruimtelijker gevoel. Dit draagt bij aan een gestroomlijnde en moderne inrichting.

Bij het kiezen van een plafondbeugel is het essentieel om te letten op de draagkracht en compatibiliteit met jouw Philips televisiemodel. Zorg ervoor dat de beugel stevig genoeg is om het gewicht van je televisie te dragen en dat de bevestigingspunten overeenkomen met de VESA-maat van je televisie.

Kortom, plafondbeugels bieden een slimme oplossing voor het optimaliseren van je kijkervaring met Philips televisies. Door functionaliteit te combineren met een stijlvol ontwerp, creëer je niet alleen een comfortabele kijkpositie, maar voeg je ook een vleugje moderniteit toe aan je interieur.


 
vesa aansluitngen philips televisies

Philips VESA

Voordat je een tv steun of monitor beugel besteld voor het Philips scherm kun je het beste eerst onze muurbeugel keuzehulp gebruiken, deze geeft automatisch aan welke VESA maat je scherm heeft.
Philips televisies hebben een ruime keuze uit VESA tv formaten.


 

Philips tv 2023

Philips tv 2022

Philips tv 2021

muurbeugel_keuzehulp

Philips tv 2020

Bekijk de Philips televisies 2020

Philips tv 2019

Bekijk de Philips televisies 2019

Philips tv 2018

Bekijk de Philips televisies 2018

Philips tv 2017

Bekijk de Philips televisies 2017

Philips tv 2016

Bekijk de Philips televisies 2016

Philips tv 2015

Bekijk de Philips televisies 2015

Philips tv 2014

Bekijk de Philips televisies 2014

Philips tv 2013

Bekijk de Philips televisies 2013

Philips tv 2012

Bekijk de Philips televisies 2012

Philips tv 2011

Bekijk de Philips televisies 2011

Philips tv 2010

Bekijk de Philips televisies 2010

Philips tv 2009

Bekijk de Philips televisies 2009

Philips tv 2008

Bekijk de Philips televisies 2008

Philips tv 2007

Bekijk de Philips televisies 2007

Philips tv 2005

Bekijk de Philips televisies 2005

Philips tv 2004

Bekijk de Philips televisies 2004

 

Wil je graag naar jouw favoriete tv-programma blijven kijken tijdens het koken? Veel mensen hebben tegenwoordig een oud tv’tje op het aanrecht staan, om toch niks te hoeven missen van hun lievelingsprogramma. Maar dit kan handiger. Iedereen kijkt natuurlijk liever naar een flatscreen met een goed beeld. Het gebruik van een tv muurbeugel of een ophangbeugel maakt dit mogelijk. Van het merk Philips hebben wij diverse muurbeugels en wandsteunen voor u in ons assortiment. Met een muurbeugel voor je Philips tv hoef je de tv alleen maar een beetje bij te draaien, zodat je er vanuit alle hoeken van de kamer naar kan kijken.

De flexibiliteit van een Philips ophangbeugel
Met een Philips muurbeugel Philips, bijvoorbeeld voor je Philips Ambilight, hoef je nooit meer je meubels te verplaatsen. Je kunt vanuit iedere hoek van de kamer van een geweldige kijkervaring genieten. Een Philips beugel biedt veel mogelijkheden. De beugels zijn te draaien, te roteren en van boven naar beneden te verplaatsen. De muurbeugel kan ook een flink eind van de muur af komen, zodat de tv ook naar een andere kant kan worden gedraaid. Een Philips muurbeugel is de moeite van het investeren zeker waard.

Naast ophangbeugels voor de populaire Philips (Ambilight) televisies, vind je op deze pagina ook een totale lijst van Philips tv types. Selecteer eenvoudig jouw Philips tv type en maak een keuze uit het grote assortiment beugels.