Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
Gebruik onze handige keuzehulp

Is alles duidelijk?

Bekijk eerst de uitleg over keuzehulp!
uitleg over de keuzehulp.

1. Kies jouw merk en type televisie

Wat voor soort beugel heb je nodig?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie muurbeugels www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV liften www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV Standaards www.muurbeugel.nl keuzehulp optie plafondbeugels

Wat moet deze beugel kunnen?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie vaste beugel www.muurbeugel.nl keuzehulp optie draaien en kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie kantelen
Philips

Philips tv beugel kopen

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw Philips tv beugel bij muurbeugel.nl. Wij leveren een breed assortiment tv muurbeugels voor Philips televisies. Zo hebben wij vlakke muurbeugels waarmee je het scherm strak tegen de wand kunt bevestigen en tv steunen waarmee je het Philips tv scherm van de wand kunt trekken en vervolgens naar rechts en links kunt draaien. Met kantelbare tv beugels is het vrijwel altijd mogelijk om je scherm naar boven of naar beneden te kantelen. Ook verkopen wij muurbeugels voor philips ambilight toestellen.

TV beugels voor Philips televisies

Een Philips tv beugel biedt een stevige en betrouwbare manier om je Philips televisie aan de muur te bevestigen. Het maximaliseert ruimte, biedt flexibele kijkhoogtes en zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke presentatie van je TV.

 

philips-sqm5226_00-lcd-wandmontagesysteem

Universele TV beugel Philips kopen

Deze Philips tv beugel SQM5226 geschikt van 26 - 80 inch past bij de meeste TV-merken en is veilig en eenvoudig te gebruiken. De 1-2-3-installatieset bevat alle nodige onderdelen voor verschillende soorten muren en sjablonen. Het design is slank maar sterk en geschikt voor TV’s tot 55 kg en maximaal VESA 400x400.

Een heel goed en beter alternatief en universele tv beugel is de A-PEQ APL-3B.
 

plafondbeugels-voor-philips-televisies

Plafondbeugels voor Philips televisies kopen

Het vinden van de juiste kijkpositie voor je Philips TV kan lastig zijn, maar plafondbeugels bieden een elegante en handige oplossing. Speciale plafondbeugels voor Philips TV's combineren functionaliteit met een esthetisch passend design, waardoor je kijkervaring wordt geoptimaliseerd.

Een van de voordelen van plafondbeugels is de flexibiliteit om de televisie op elke gewenste hoogte te monteren, wat handig is in ruimtes waar plaatsing op ooghoogte niet mogelijk is. Door Philips tv muurbeugels te kopen, kun je de kijkhoogte aanpassen aan je voorkeuren, waardoor je comfortabel kunt kijken, of je nu op de bank zit of aan de eettafel.

Philips televisies staan bekend om hun slanke ontwerpen en innovatieve technologieën. Het is belangrijk om een plafondbeugel te kiezen die niet alleen functioneel is, maar ook past bij de esthetiek van je televisie. Gelukkig zijn er fabrikanten die specifieke plafondbeugels ontwerpen die compatibel zijn met Philips televisies, zodat je een naadloze integratie kunt bereiken.

Een ander voordeel van plafondmontage is het besparen van kostbare vloerruimte, wat vooral in kleinere kamers van pas komt. Door een Philips tv muurbeugel te kopen en de televisie aan het plafond te monteren, krijgt de ruimte een opgeruimde uitstraling en een ruimtelijker gevoel, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde en moderne inrichting.

Bij het selecteren van een plafondbeugel is het van belang om te letten op de draagkracht en compatibiliteit met jouw Philips televisiemodel. Zorg ervoor dat de beugel stevig genoeg is om het gewicht van je televisie te dragen en dat de bevestigingspunten overeenkomen met de VESA-maat van je televisie.

Kortom, Philips tv muurbeugels bieden een slimme oplossing voor het optimaliseren van je kijkervaring met Philips televisies. Door functionaliteiten te combineren met een stijlvol ontwerp, creëer je niet alleen een comfortabele kijkpositie, maar voeg je ook een vleugje moderniteit toe aan je interieur.


 
vesa aansluitngen philips televisies

Philips VESA

Voordat je een tv steun of monitor beugel besteld voor het Philips scherm kun je het beste eerst onze muurbeugel keuzehulp gebruiken, deze geeft automatisch aan welke VESA maat je scherm heeft.
Philips televisies hebben een ruime keuze uit VESA tv formaten.


 

Philips tv 2024

Philips tv 2023

Philips tv 2022

muurbeugel_keuzehulp

Philips tv 2021

Bekijk de Philips televisies 2021

Philips tv 2020

Bekijk de Philips televisies 2020

Philips tv 2019

Bekijk de Philips televisies 2019

Philips tv 2018

Bekijk de Philips televisies 2018

Philips tv 2017

Bekijk de Philips televisies 2017

Philips tv 2016

Bekijk de Philips televisies 2016

Philips tv 2015

Bekijk de Philips televisies 2015

Philips tv 2014

Bekijk de Philips televisies 2014

Philips tv 2013

Bekijk de Philips televisies 2013

Philips tv 2012

Bekijk de Philips televisies 2012

Philips tv 2011

Bekijk de Philips televisies 2011

Philips tv 2010

Bekijk de Philips televisies 2010

Philips tv 2009

Bekijk de Philips televisies 2009

Philips tv 2008

Bekijk de Philips televisies 2008

Philips tv 2007

Bekijk de Philips televisies 2007

Philips tv 2005

Bekijk de Philips televisies 2005

Philips tv 2004

Bekijk de Philips televisies 2004

 

Wil je graag naar je favoriete tv-programma blijven kijken zonder iets te missen? Een flatscreen met een uitstekend beeld is dan een oplossing. Door gebruik te maken van een Philips tv muurbeugel of ophangbeugel, kunt je eenvoudig realiseren. Ons assortiment omvat diverse muurbeugels en wandsteunen speciaal ontworpen voor Philips tv's. Als je een Philips tv muurbeugel gaat kopen dan hebben wij een ruim assortiment aan keuzes om ervoor te zorgen dat jij jouw favoriete programma op de meest wenselijke manier kunt bekijken.

De flexibiliteit van een Philips tv beugel
Met een Philips muurbeugel Philips, bijvoorbeeld voor je Philips Ambilight, hoef je nooit meer je meubels te verplaatsen. Je kunt vanuit iedere hoek van de kamer van een geweldige kijkervaring genieten. Een Philips tv beugel biedt veel mogelijkheden. De beugels zijn te draaien, te roteren en van boven naar beneden te verplaatsen. De muurbeugel kan ook een flink eind van de muur af komen, zodat de tv ook naar een andere kant kan worden gedraaid. Een Philips muurbeugel is de moeite van het investeren zeker waard.

Naast ophangbeugels voor de populaire Philips (Ambilight) televisies, vind je op deze pagina ook een totale lijst van Philips tv types. Selecteer eenvoudig jouw Philips tv type en maak een keuze uit het grote assortiment beugels.