Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Scherp geprijsd
Verzendkosten

Verzendkosten

Bestellingen bestemming Nederland en België: besteld van ma - vrij voor 20:00 worden dezelfde dag per Packs pakket dienst verzonden (Packs levert ook op zaterdag) betaal dan per iDEAL, Creditcard of Paypal. Uitgezonderd: mits uit voorraad leverbaar, feestdagen en producten die per koerier* of op een pallet* verzonden worden.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND *

Vooruit betalen: iDEAL, Creditcard of PayPal € 3,95 (vanaf € 39,95 gratis)


VERZENDKOSTEN BELGIË *

Vooruit betalen, Paypal of Creditcard € 14,95


* VERZENDING OP EEN PALLET

Voor lange lengte artikelen (boven 1.30m) en zware artikelen (boven 30kg) worden verzonden op een pallet, geen aflevering op zaterdag mogelijk. Binnen Nederland is dit een bijdrage in de verzendkosten van € 29,95. Voor België kan dit per product verschillen.
Wij nemen contact met je op voor de gewenste aflever dag.

Afhalen

Muurbeugels, plafondbeugels, kabels en dergelijke zijn niet af te halen aangezien onze voorraad vanuit een extern distributiecentrum wordt verzonden.

Leveringsgebied
Wij leveren op dit moment in Nederland en België. Woont u op één van de eilanden zoals: Texel, Vlieland, Terschelling enz. vermeld dit dan bij uw bestelling, afhankelijk van uw bestelling kunnen hiervoor extra verzendkosten worden berekend.

Levertijd
De levertijd varieert gemiddeld van 1 tot 2 werkdagen (afhankelijk van de betaaloptie). Dat wil zeggen dat u hier geen rechten aan kunt ontlenen. Mocht een product niet op tijd kunnen worden geleverd dan ontvangt u hiervan een email en indien gewenst kunt u dan alsnog de bestelling binnen 24 annuleren na ontvangst van onze bevestigings e-mail.
De maximale levertermijn bedraagt dertig werkdagen, indien het product dan nog niet uitgeleverd kan worden heeft u het recht de bestelling kosteloos te annuleren en het eventueel betaalde bedrag teruggestort te krijgen. Langere levertijden kunnen ontstaan door feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst.

Deellevering
Deelleveringen gaan in overleg met de klant en is niet gebruikelijk, het kan voorkomen dat hier extra verzendkosten voor in rekening worden gebracht.

Leveringsvoorwaarden
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat van Muurbeugel.nl.