Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Scherp geprijsd
Gebruik onze handige keuzehulp

Is alles duidelijk?

Bekijk eerst de uitleg over keuzehulp!
uitleg over de keuzehulp.

1. Kies jouw merk en type televisie

Wat voor soort beugel heb je nodig?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie muurbeugels www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV liften www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV Standaards www.muurbeugel.nl keuzehulp optie plafondbeugels

Wat moet deze beugel kunnen?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie vaste beugel www.muurbeugel.nl keuzehulp optie draaien en kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie roteren
Panasonic

Panasonic tv muurbeugels

panasonic-tv-muurbeugels

Panasonic muurbeugels ofwel tv wandbeugels zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, zijn kun je kiezen uit bijvoorbeeld een draaibare Panasonic tv steun of een kantelbare Panasonic tv steun. Heb je een Panasonic tv gekocht en wil je de Panasonic tv ophangen aan de muur of aan een tv lift bevestigen? Hier een aantal tips om je tv aan de muur te bevestigen.

Maak je keuze in het type tv beugel die je wilt gebruiken:

Panasonic tv strak tegen de wand, let op met de aansluitingen achterop de tv, heb je een Panasonic LED televisie met de aansluitingen achterop de tv die allemaal van de zijkant en onderkant komen dan kun je perfect gebruik maken van onze LED TV beugels.

Panasonic draaibare tv wandbeugels: afhankelijk van het type tv; Panasonic LCD, Plasma of LED TV heb je met de draaibare tv armen veel verschillende keuzes maar niet elke draaibare tv beugel kan hiervoor gebruikt worden. Het is namelijk afhankelijk van je Panasonic tv wat het gewicht is.

Panasonic plafondbeugels; deze worden veelal gebruikt in slaapkamers waar er geen ruimte is om je Panasonic tv aan de muur te bevestigen.

Panasonic tv liften; met een druk op de knop je Panasonic tv uit het meubel vandaan met een elektrische tv lift.Kortom je zult hier zelf goed over na moeten denken wat de geschikte keuze beugel is voor je Panasonic tv.

Panasonic tv keuzehulp
Super handig is de Panasonic keuzehulp op onze webshop zoals hierboven. Kies je type Panasonic tv en je krijgt een overzicht van de beschikbare Panasonic muurbeugels, plafondbeugels, tv liften en tv standaards.

Panasonic tv 2021

Panasonic tv 2020

Panasonic tv 2019

muurbeugel_keuzehulp


 

Televisies worden steeds platter en dit biedt perspectief. Met een flatscreen kun je namelijk veel meer kanten op dan met een ouderwetse tv. Als je bijvoorbeeld net een Panasonic Viera hebt aangeschaft, dan kun je voortaan ook liggend naar je favoriete tv programma’s kijken. Je vindt bij ons namelijk ook plafondsteunen voor Panasonic televisies. Zo kun je voordat je gaat slapen nog even naar je favoriete tv programma kijken. Al met al zijn er veel mogelijkheden met een beugel of steun. Voor het merk Panasonic hebben wij diverse muurbeugels, plafondbeugels en steunen in ons assortiment.

Flexibel en veelzijdige Panasonic beugels

Niet alleen in de slaapkamer, maar ook in de woonkamer komt de Panasonic muurbeugel goed van pas. Veel mensen vinden het prettig om de televisie vanuit verschillende hoeken van de kamer te zien. Het is prettig om niet te veel met meubels te hoeven schuiven als je bijvoorbeeld tv wilt kijken tijdens het koken. Dit kan heel gemakkelijk met een speciale muurbeugel.

Vind je Panasonic muurbeugel eenvoudig en snel door via de populaire Panasonic tv types jouw televisie te selecteren of via de totale lijst met Panasonic modellen.