Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Reviews van klanten

Reviews van klanten

Reviews van klanten zijn terug te vinden bij onze artikelen, een overzicht vind je hier: https://www.muurbeugel.nl/beoordelingenWat is KiyOh?
KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken.

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?
Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

Alleen klanten mogen een oordeel geven. Dat kan op uitnodiging van het bedrijf of door zelf direct een beoordeling te geven op de pagina waar de beoordelingen staan. De bedrijven en degenen die beoordelen houden zich aan de KiyOh voorwaarden. Alle beoordelingen worden gepubliceerd. Zo krijgt u inzicht in de goede, maar ook aandachtspunten van een bedrijf.KiyOh redigeert de beoordelingen niet. Zoals de klant het beschrijft, wordt het gepubliceerd.  Bedrijven kunnen reacties geven op de beoordeling. Zo ziet u meteen hoe een bedrijf met kritiek omgaat en hoe ze het oplossen.

Negatieve beoordelingen worden nooit tegen betaling door KiyOh verwijderd, maar alleen bij overschrijden van de voorwaarden. KiyOh heeft technische controles ingebouwd om misbruik zoveel mogelijk te voorkomen. Zo mogen klanten eens per maand een beoordeling achterlaten over het zelfde bedrijf. KiyOh monitort de beoordelingen en voert onaangekondigde controles uit.

Hoe herkent u KiyOh?
Bedrijven die via KiyOh beoordelingen verzamelen, herkent u aan deze widget. Deze staat op de website van het bedrijf vermeld. Met een klik hierop, leest u alle beoordelingen van de klanten die dit hebben ingevuld. Zo kunt u beter bepalen of u met dit bedrijf in zee wilt gaan.

Lees hier alle beoordeling op Kiyoh van muurbeugel.nl