Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Gebruik onze handige keuzehulp

Is alles duidelijk?

Bekijk eerst de uitleg over keuzehulp!
uitleg over de keuzehulp.

1. Kies jouw merk en type televisie

Wat voor soort beugel heb je nodig?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie muurbeugels www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV liften www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV Standaards www.muurbeugel.nl keuzehulp optie plafondbeugels

Wat moet deze beugel kunnen?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie vaste beugel www.muurbeugel.nl keuzehulp optie draaien en kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie kantelen
LG

Muurbeugels LG TV

muurbeugels-lg-tv

Je zoekt een muurbeugel, wandsteun, steun of ophangbeugel voor je LG tv? Selecteer eenvoudig jouw type LCD, LED, Plasma of OLED televisie om de juiste muursteun te vinden. LG tv steunen, wandsteunen, wandbeugels vind je bij Muurbeugel.nl.

Als je op zoek bent naar een muurbeugel voor je LG OLED TV zijn er verschillende opties beschikbaar, zo kun je kiezen uit:
* Vlakke muurbeugels
* Kantelbare muurbeugels
* Draaibare muurbeugels

Het is belangrijk om een muurbeugel te kiezen die geschikt is voor de grootte en het gewicht van de tv, en die ook past bij het VESA-maat van je LG tv.

Muurbeugel OLED TV

Wanneer je op zoekt bent naar een muurbeugel voor een LG oled tv dan heeft muurbeugel.nl een ruime keuze.  Een vlakke muurbeugel voor een LG TV staat prachtig aan je wand en je LG TV is ook nodig op te hangen aan de muur met onze A-PEQ muurbeugels.

lg-oled-muurbeugel

Een voorbeeld van een LG OLED tv met een vlakke muurbeugel

Hoe LG TV op te hangen?

Het ophangen van een LG tv is doorgaans het zelfde als bijvoorbeeld een Samsung tv ophangen, er zijn wel verschillen in o.a. de gebruikte schroeven voor achterin de LG tv, deze schroeven ofwel bouten kunnen verschillend zijn, veelal wordt er bij een LG tv een M6 schroef gebruikt. Via onze muurbeugel keuzehulp vind je altijd de perfect muurbeugel.

Een LG smart tv ophangen aan de muur

Een LG smart tv ophangen aan de wand met een draaibare muurbeugel is een goede optie om de tv ook bijvoorbeeld in de keuken tv te kijken. Bekijk wel altijd goed wat voor kwaliteit muur dit is, steen en een betonnen muur is de perfecte muur voor een muurbeugel maar er bestaan ook andere oplossing voor bijv. gipsplaten, laat je altijd goed voorlichten door een expert ter plekke.


 
lg-tv-muurbeugel

Voorbeeld van een LG tv bevestigd aan de muur met een vlakke muurbeugel


 
muurbeugels-lg-oled-tv

Je LG oled tv aan de wand bevestigen zijn verschillende opties voor; je lg tv strak tegen de wand of bijvoorbeeld een draaibare muurbeugel zodat je de tv in de ideale kijkhoek kunt plaatsen.


 
lg-tv-muur-montage

Hoe prachtig is het niet om je nieuwe LG superstrak tegen de muur te bevestigen, de muurmontage met onze lg muurbeugels is super eenvoudig


 

LG tv 2023

LG tv 2022

LG LQ6300 serie

LQ6300-serie
LG 32LQ63006LA

LG LQ630B6 serie

LQ630B6-serie
LG 32LQ630B6LA

LG LQ638 serie

LQ638-serie
LG 32LQ63806LC

LG tv 2021

muurbeugel_keuzehulp


 

Wanneer je de OLED TV wilt gaan ophangen raden wij altijd aan om een juiste tv beugel hiervoor te kiezen, de schroefgaten achterop de OLED TV zitten namelijk niet in het midden van de tv omdat deze daar vlak is maar wordt op het onderste gedeelte zo'n 3 kwart aan de onderkant van de tv bevestigd waar de techniek van de tv zicht bevindt. Bij keuze van een verkeerde tv beugel voor een OLED tv kan het zijn dat de strippen van de tv doorsteken aan de onderkant van de tv waardoor deze in het zicht komen.

lg-tv-muur-montage

 

LG TV 2015

Bekijk ook het assortiment LG televies uit 2013.


 

Ben je een echte tv-kijker en wil je geen programma missen? Kijk je ook graag televisie als je ’s avonds in bed ligt, of juist ’s ochtends vroeg voordat je gaat ontbijten? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je het scherm van jouw LG goed kunt zien. Veel mensen verzinnen creatieve constructies om hun televisie zo te draaien dat deze zichtbaar is vanuit een liggende positie. Maar het kan ook anders. Een professionele oplossing is te vinden in speciale tv beugels. Voor het tv merk LG hebben wij een groot aantal muurbeugels in ons assortiment opgenomen. Op die manier vergroot je het kijkcomfort.

Veelzijdig tv kijken met een LG tv beugel
Het staat vast dat een LG muurbeugel vele voordelen heeft ten opzichte van een regulier tv meubel. Je kunt er namelijk letterlijk alle kanten mee op. Als je graag tv kijkt in de woonkamer en dit ook nog eens vanuit meerdere posities wilt doen, dan is een muurbeugel echt een uitkomst. Deze kun je naar gelang het model namelijk niet alleen draaien, maar ook roteren. Zo kun je tv kijken vanuit alle hoeken van de kamer, zonder dat je hoeft te schuiven met de meubels.

Naast een de populaire LG televisie types vind je op deze pagina ook een totale lijst met alle type LG tv’s. Selecteer eenvoudig jouw model en vind een passende muurbeugel.