Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd

Beamer beugels

Met een beamer haal je de bioscoop in huis! Een beamer tovert levensechte en levensgrote beelden zo op jouw woonkamer muur. Dat geeft een extra dimensie aan het kijken naar een voetbalwedstrijd of een spannende film. Een ervaring die een tv niet kan bieden. Je hebt echter wel beamer beugels nodig om jouw thuisbioscoop netjes te kunnen ophangen.

Zonder een beamer beugel ben je gedoemd om de beamer op een kast of op de grond te zetten. Dat ziet er alleen niet erg mooi uit en is ook niet handig qua positionering voor de beelden. Met beamer beugels maak je een beamer ophangen een fluitje van een cent.

Je hebt verschillende soorten beamer beugels. Populairste zijn de beamersteun en de beamer plafondbeugel. Beide zijn verschrikkelijk handig en voor iedere beamerbezitter geschikt. De beamersteun is handig als je niet wil gaan klussen, maar de beamer gewoon netjes op een kast wil neerzetten. De beamer plafondbeugel is er weer voor mensen die de beamer beugels het liefst zo hoog mogelijk tegen het plafond aan zien.

De beamer beugel is voor iedere thuisbioscoop fanaat een must. Dankzij de beamer beugels kun je immers netjes jouw beamer wegwerken en het beeld nog sprankelender maken!