Een moment gebuld a.u.b.
Handige keuzehulp Gratis verzending v.a. €40,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Scherp geprijsd

TV meubels

Dus je hebt een televisie, maar wilt of kan hem niet ophangen. Wat dan? Simpel! Een tv meubel. En het mooiste: het aanbod van tv meubels is groot. Je kunt gaan voor een eenvoudige tv meubel, maar ook voor een design tv meubel. De keuze is geheel aan jou.

TV meubels zijn al sinds jaar en dag razend populair. De kijkdoos moet je immers ergens plaatsen. Natuurlijk kan je de tv op de grond zetten of op een kast, maar mooi is dat niet. TV meubelen zijn ook nog eens verschrikkelijk handig, je kunt hier immers al je kabels in kwijt, maar ook een dvdspeler en de bijbehorende DVD’s. Daarnaast kun je sommige tv meubels ook dichtdoen als je de televisie liever niet in het zicht hebt. Kortom, een ideale oplossing.

De laatste jaren is het ophangen van de beeldbuis ook in opkomst, maar de tv meubels blijven onverminderd populair. Dat komt ook door het brede aanbod. Wat te denken van een tv wandmeubel bijvoorbeeld? Dat is een kast waar je alles in kwijt kunt! Daar valt je televisie natuurlijk onder, maar ook je boeken en zelfs je servies.

TV meubels zijn er in alle soorten en maten en in alle prijsklassen. Je kunt het zo ingewikkeld of eenvoudig maken als je zelf wilt.

Klantenservice


Tel. 075 642 22 88
ma - vrij 09:00 - 16:00
Of stuur een e-mail


Dorpsstraat 60A
1531HN  Wormer

Muurbeugel keuzehulp
Kiyoh klant beoordeling

Webshop keurkmerk

webshop-keurmerk

Veilig en snel betalen

   

Facebook