Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd

Luidspreker beugels

Je hebt net een prachtige hifi-set, dolby surround systeem of thuisbioscoop gekocht, maar nu de grote hamvraag: waar plaats je hem? Misschien nog wel belangrijker, waar laat je de luidsprekers? Zet je deze naast de televisie zodat je de set en de speakers een beetje weg kan moffelen uit het zicht? Anders zit je immers zo met de draden. Dat is eigenlijk geen optie, want het zal ten koste gaan van de akoestiek. De luidsprekers met de draden door de hele woonkamer slepen, is natuurlijk ook geen succes. De oplossing is simpel: luidspreker beugels!

Dankzij de speaker beugels kun je je setje overal in de woonkamer plaatsen, zonder dat je last hebt van de draden! Je kunt jouw set ophangen via de luispreker beugels, maar je kunt ook kiezen voor een luidsprekerstandaard. Met name bij een set waar veel aandacht is besteed aan het uiterlijk, is dit wellicht de beste oplossing. Je kunt ze dan immers goed in het zicht zetten in de kamer.

Dan heb je ook nog luidsprekersteunen. Hiermee kun je jouw mooie set op een goede manier door de kamer heen plaatsen. Dit is met name geschikt voor de kleinere sets die je op kasten en tafels kunt plaatsen. De speakersteunen zullen jouw set dan nog meer tot zijn recht laten komen.

Luidspreker beugels zijn niet alleen erg mooi, ze zijn ook super handig. Niet langer hoef je jouw mooie luidsprekerset weg te moffelen achter de televisie of de gordijnen. Zet jouw set in de woonkamer en geniet van het prachtige geluid. De luidspreker beugels zijn dan ook niet alleen voor de audiofiel geschikt!