Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Bouten tv

Bouten voor in de Samsung tv

Let op! Wij verkopen geen Samsung afstand houders of wall mount adapters, hiervoor kun je terecht bij: samsungonderdelen.com

Bij installatie van Samsung LED televisies raden wij aan om altijd eerst de gebruiksaanwijzing van de tv te lezen alvorens met installatie van de tv beugel te beginnen.

Bij de Samsung LED tv's worden zogenoemde afstand houders bij geleverd of dienen apart erbij besteld te worden, Samsung omschrijft deze als: hulpstuk voor wandmontage ofwel wall mount adapter, het is belangrijk deze ook te gebruiken zoals Samsung voorschrijft in de handleiding van de tv, het zorgt er namelijk voor dat de tv vlak kan worden opgehangen.

Bij het bestellen van een artikel via de muurbeugel keuzehulp wordt er op de webshop een bout advies gegeven om mogelijk extra bouten bij te bestellen voor dit type Samsung tv wanneer deze niet zijn meegeleverd in de doos van het bestelde artikel. Deze informatie hebben wij verkregen uit de handleiding van de Samsung tv, dit advies nemen wij over op de keuzehulp.  Wanneer de Samsung afstand houders niet worden gebruikt is het mogelijk dat de meegeleverde bout lang genoeg is.
Deze bouten verkopen wij niet los maar alleen in combinatie met een (muur)beugel.

Voor een correcte installatie raden wij altijd aan te installeren volgens de voorschriften van de fabrikant.

Informatie uit de handleiding van de Samsung tv

Als u dit product aan de wand monteert, mag dit uitsluitend gebeuren op de wijze zoals door de fabrikant wordt aanbevolen. Als het niet juist is bevestigd, kan het product verschuiven of vallen, wat ernstig letsel bij kinderen en volwassen en ernstige schade aan het product kan veroorzaken.Bij modellen met meegeleverde hulpstukken voor wandbevestiging, installeer ze als onderstaand afgebeeld voordat u de wandmontageset installeert.


 

Uitleg installatie Samsung wandmontageset

samsung-wandmontageset

Zie de handleiding van je Samsung tv. In de tabel zoals hierboven wordt vermeld welk VESA formaat de tv heeft en de bout dikte en lengte.


 
hulpstuk-voor-wandmontage

Bij C staat vermeld welke boutlengte voor het type Samsung tv gebruikt moet worden.

afstandhouders-samsung-tv

 

Plaats eerst de afstandhouders (ofwel hulpstukken of wallmount adapters) in de tv en plaats daarna de strippen van de beugel.