Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Bouten tv

Bouten voor in de Samsung tv

Let op! Bouten voor in je Samsung tv, Samsung tv hulpstukken, afstand houders of wall mount adapters zijn niet los verkrijgbaar via de webshop.

Mocht je Samsung hulpstukken, afstand houders of wall mount adapters willen kopen (service artikel kan niet retour) dan verzoeken wij je het volgende te doen:

1. Registreer je eerst op muurbeugel.nl via deze link: https://www.muurbeugel.nl/registreren

2. Stuur ons dan een Whatsapp bericht,  vermeld hierin:
A. Je modelnummer van je tv (zie de sticker achterop de tv)
B. Je klantnummer en je e-mail adres (je ontvangt automatisch een e-mail na registratie waarin dit staat vermeld)

Let op! Samsung hulpstukken, afstand houders of wall mount adapters zijn specifiek voor bepaalde Samsung modellen tv's; het artikel kan niet retour.

De verzend-handelingskosten zijn 12,95 en worden per Postnl brievenbuspost verzonden, je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Mocht je de hulpstukken in combinatie met een muurbeugel kopen dan vervallen de verzend-handelingkosten.
Stuur ons dan ook een Whatsapp met vermelding van het typenummer van de muurbeugel, wij maken dan handmatig een bestelling aan sturen per Whatsapp een iDEAL betaallink toe, na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verzonden.

Bij installatie van Samsung LED televisies raden wij aan om altijd eerst de gebruiksaanwijzing van de tv te lezen alvorens met installatie van de tv beugel te beginnen.

Bij de Samsung LED tv's worden zogenoemde afstand houders bij geleverd of dienen apart erbij besteld te worden, Samsung omschrijft deze als: hulpstuk voor wandmontage ofwel wall mount adapter, het is belangrijk deze ook te gebruiken zoals Samsung voorschrijft in de handleiding van de tv, het zorgt er namelijk voor dat de tv vlak kan worden opgehangen.

Bij het bestellen van een artikel via de muurbeugel keuzehulp wordt er op de webshop in de winkelwagen een bout advies gegeven om mogelijk extra bouten bij te bestellen voor het opgegeven Samsung tv modelnummer wanneer de bouten niet zijn meegeleverd in de doos van het bestelde artikel. Deze informatie hebben wij verkregen uit de handleiding van de Samsung tv, dit advies nemen wij over op de keuzehulp.  Wanneer de Samsung afstand houders niet worden gebruikt is het mogelijk dat de meegeleverde bout lang genoeg is. Deze bouten verkopen wij niet los maar alleen in combinatie met een (muur)beugel.

Voor een correcte installatie raden wij altijd aan te installeren volgens de voorschriften van de fabrikant.

Informatie uit de handleiding van de Samsung tv

Als u dit product aan de wand monteert, mag dit uitsluitend gebeuren op de wijze zoals door de fabrikant wordt aanbevolen. Als het niet juist is bevestigd, kan het product verschuiven of vallen, wat ernstig letsel bij kinderen en volwassen en ernstige schade aan het product kan veroorzaken.Bij modellen met meegeleverde hulpstukken voor wandbevestiging, installeer ze als onderstaand afgebeeld voordat u de wandmontageset installeert.

Uitleg installatie Samsung wandmontageset

samsung-wandmontageset
hulpstuk-voor-wandmontage

Bij C staat vermeld welke boutlengte voor het type Samsung tv gebruikt moet worden.

afstandhouders-samsung-tv

Plaats eerst de afstandhouders (ofwel hulpstukken of wallmount adapters) in de tv en plaats daarna de strippen van de beugel.