Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Bouten tv

Bouten voor in de Samsung tv

Let op! Bouten voor in je Samsung tv, schroeven voor je Samsung tv, Samsung tv hulpstukken, afstand houders of wall mount adapters zijn niet los verkrijgbaar via de webshop.

Mocht je Samsung hulpstukken, afstand houders of wall mount adapters willen kopen (service artikel kan niet retour) dan verzoeken wij je het volgende te doen:

1. Registreer je eerst op muurbeugel.nl via deze link: https://www.muurbeugel.nl/registreren

2. Stuur ons dan een Whatsapp bericht,  vermeld hierin:
A. Je modelnummer van je tv (zie de sticker achterop de tv)
B. Je klantnummer en je e-mail adres (je ontvangt automatisch een e-mail na registratie waarin dit staat vermeld)
C. De betaalmethode gaat per betaallink: iDEAL, Creditcard, of Bancontact, geef je voorkeur op

Let op! Samsung hulpstukken, afstand houders of wall mount adapters zijn specifiek voor bepaalde Samsung modellen tv's; deze artikelen kunnen niet retour.

De verzend-handelingskosten zijn 12,95 en worden binnen Nederland per Postnl brievenbuspost verzonden, je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven, voor Belgiƫ wordt dit per pakketpost verzonden.

Mocht je de hulpstukken in combinatie met een muurbeugel kopen dan vervallen de verzend-handelingkosten.

Stuur ons dan ook een Whatsapp met vermelding van het typenummer van de tv, wij maken dan handmatig een bestelling aan sturen per Whatsapp bijvoorbeeld een iDEAL betaallink toe, na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verzonden.

Bij installatie van Samsung OLED tv en LED televisies raden wij aan om altijd eerst de gebruiksaanwijzing van de tv te lezen alvorens met installatie van de tv beugel te beginnen.

Bij de Samsung LED tv's worden zogenoemde afstand houders bij geleverd of dienen apart erbij besteld te worden, Samsung omschrijft deze als: hulpstuk voor wandmontage ofwel wall mount adapter, het is belangrijk deze ook te gebruiken zoals Samsung voorschrijft in de handleiding van de tv, het zorgt er namelijk voor dat de tv vlak kan worden opgehangen.

Bij het bestellen van een artikel via de muurbeugel keuzehulp wordt er op de webshop in de winkelwagen een bout advies gegeven om mogelijk extra bouten bij te bestellen voor het opgegeven Samsung tv modelnummer wanneer de bouten niet zijn meegeleverd in de doos van het bestelde artikel. Deze informatie hebben wij verkregen uit de handleiding van de Samsung tv, dit advies nemen wij over op de keuzehulp.  Wanneer de Samsung afstand houders niet worden gebruikt is het mogelijk dat de meegeleverde bout lang genoeg is. Deze bouten verkopen wij niet los maar alleen in combinatie met een (muur)beugel.

Voor een correcte installatie raden wij altijd aan te installeren volgens de voorschriften van de fabrikant.

Informatie uit de handleiding van de Samsung tv

Als u dit product aan de wand monteert, mag dit uitsluitend gebeuren op de wijze zoals door de fabrikant wordt aanbevolen. Als het niet juist is bevestigd, kan het product verschuiven of vallen, wat ernstig letsel bij kinderen en volwassen en ernstige schade aan het product kan veroorzaken.Bij modellen met meegeleverde hulpstukken voor wandbevestiging, installeer ze als onderstaand afgebeeld voordat u de wandmontageset installeert.

Uitleg installatie Samsung wandmontageset

samsung-wandmontageset

 
hulpstuk-voor-wandmontage

Bij C staat vermeld welke boutlengte voor het type Samsung tv gebruikt moet worden.


 
afstandhouders-samsung-tv

Plaats eerst de afstandhouders (ofwel hulpstukken of wallmount adapters) in de tv en plaats daarna de strippen van de beugel.


 

Zorg altijd voor de juiste schroeven in je Samsung tv

Het gebruik van bouten in Samsung televisies, met name voor de bevestiging van de standaard of muurbeugel aan de achterzijde van het toestel, is een essentieel onderdeel van de installatie en stabiliteit van de televisie. Hoewel het misschien een klein en vaak over het hoofd gezien detail lijkt, zijn deze bouten van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw Samsung televisie veilig en stevig op zijn plaats blijft staan.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het selecteren van de juiste bouten voor uw Samsung TV is de grootte en het type bout dat nodig is. Samsung biedt vaak verschillende modellen televisies met verschillende bevestigingsconfiguraties, dus het is van cruciaal belang om de juiste bouten te gebruiken die bij uw specifieke model passen. Dit voorkomt niet alleen schade aan de televisie, maar zorgt er ook voor dat het toestel stevig en veilig op zijn plaats blijft.

Bovendien zijn de bouten gemaakt van hoogwaardige materialen om corrosie en slijtage te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de bouten duurzaam zijn en dat ze hun integriteit behouden gedurende de levensduur van de televisie.

Het gebruik van de juiste bouten voor uw Samsung TV is niet alleen belangrijk voor de stabiliteit, maar ook voor de veiligheid. Een goed bevestigde televisie zal minder snel omvallen of verschuiven, wat het risico op ongelukken vermindert, vooral in huishoudens met kinderen of huisdieren.

Kortom, de bouten voor achterin de Samsung TV mogen dan kleine onderdelen lijken, maar ze spelen een cruciale rol bij de installatie, stabiliteit en veiligheid van uw televisie. Het is essentieel om de juiste bouten te gebruiken die bij uw specifieke televisiemodel passen en ervoor te zorgen dat ze stevig zijn bevestigd volgens de instructies van Samsung. Hiermee kunt u genieten van een probleemloze kijkervaring en gemoedsrust wetende dat uw televisie veilig en stabiel is gemonteerd.