Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Beoordelingen
9.3 62 beoordelingen (12 maanden) 3752 beoordelingen (totaal)
69% (2594)
28% (1051)
2% (75)
0% (17)
0% (15)
10
24-02-2024
LJM
Beoordeling

Dit setje heb je absoluut nodig bij het type Samsung ue43nu7470s welke ik heb met een ronde achterzijde.
Zelf iets gaan maken kan natuurlijk maar voor dit geld ga ik niet knoeien.

10
24-02-2024
LJM
Beoordeling

Geweldig artikel, sterk met veel mogelijkheden om hem in jou stand te zetten.
Absoluut een goede inverstering.

10
16-02-2024
Jennifer
Beoordeling

Ja top! Met hulpstukken die we zelf niet meer hadden hangt hij prachtig! Prima service, fijn dat de hulpstukken meegeleverd konden worden. Heel erg bedankt!

10
08-02-2024
Glen
Beoordeling

Heel makkelijk installeren
Top product

10
04-02-2024
Radboud
Beoordeling

Prima beugel, overzichtelijke site, snelle levering.

10
22-01-2024
Robert Jansen
Beoordeling

Een zeer degelijke muurbeugel en zeker aan te raden, zeer tevreden over de snelle levering.

10
19-01-2024
Luc
Beoordeling

Ik twijfelde even om het te kopen, maar het was precies goed.

10
18-01-2024
Roel
Beoordeling

Prima product, vlot geleverd en gemonteerd. Kleine waterpasje was ook zeer handig. Alleen de toch wel pittig geprijsde hulpstukjes (waarvoor geen retour mogelijk was) i.c.m. de meest passende bouten paste net niet. Daarvoor een extra ring aangebracht. Hiervoor hadden we een TV voetstandaard dus de originele hulpstukken wellicht destijds aanwezig hadden we niet meer.

*********
Opmerking Muurbeugel.nl
Voor deze Samsung tv UE48JU7500 curved tv heb je de originele Samsung hulpstukken nodig (werden destijds standaard meegeleverd bij de tv) om de tv als het ware aan de achterkant weer "recht" te maken zodat je de muurbeugel correct kunt monteren. Ook de ook extra bestelde bouten bij de bestelling zijn specifiek voor dit model tv en kunnen hiervoor gebruikt worden, het kan inderdaad voorkomen dat een extra ring (meegeleverd bij de muurbeugel) erbij gemonteerd dient te worden.

De Samsung hulpstukken zijn service artikelen, specifiek voor bepaalde Samsung tv's, wij bieden deze aan bij het bestellen via onze keuzehulp mocht je deze niet meer in het bezit hebben dan is het handig om direct mee te bestellen om niet achteraf tot de conclusie te komen dat de bestelde muurbeugel niet gemonteerd kan worden en/of niet juist kan worden geinstalleerd zoals Samsung voorschrijft in zijn handleiding.

*********

10
18-01-2024
Han
Beoordeling

Super steun voor grote tv 170 x 95 cm.
Snelle levering en zeer tevreden over het product!!!

10
09-01-2024
Ben
Beoordeling

Top mannen en ondersteuning (ook op een zondag via WhatsApp!).
Adapter was snel verzonden en in goed order ontvangen.
Past prima bij mijn Sony Bravia.

10
08-01-2024
René Peters
Beoordeling

De goeie muurbeugel van uitstekende kwaliteit . Snelle levering.

10
07-01-2024
Ronald
Beoordeling

Eenvoudig te plaatsen. Meegeleverde pluggen maar vervangen door fischer pluggen.

10
07-01-2024
Ronald
Beoordeling

Goed prroduct. Absoluut een aanrader.

10
07-01-2024
Ronald
Beoordeling

Goed prroduct. Absoluut een aanrader.

10
29-12-2023
Rick
Beoordeling

Product precies zoals omschreven, netjes verpakt en gemakkelijk te monteren met het bijgeleverde montageset. Erg blij mee!

10
28-12-2023
Eric
Beoordeling

Zeer stevige muurbeugel van uitstekende kwaliteit. Er zijn veel bevestigingsgaten om de beugel stevig aan de muur te bevestigen, zelfs aan een gipswand hang hij zeer stevig. De levering was snel, prima winkel!

10
27-12-2023
Patrik
Beoordeling

Snel geleverd! En heel makkelijk te monteren

10
24-12-2023
Jeroen
Beoordeling

Prima muurbeugel. Goede site (de enige, zover ik kon vinden) waar je op basis van het model beeldscherm de goede muurbeugel als suggestie krijgt. Top! Product doet voldoet uitstekend. Stevig en het scherm hangt heel stabiel. De handleiding had nog wel iets simpeler gemogen, maar als je even goed kijkt en probeert kan het eigenlijk ook weer niet mis gaan..

10
22-12-2023
Twan Jansen
Beoordeling

Snelle levering van deze eenvoudige maar fijne beugel. Prima handleiding en makkelijk te monteren. Allerlei bevestigingsmateriaal bij aanwezig. Top!

10
22-12-2023
Ad
Beoordeling

overzichtelijk verpakt en duidelijke handleiding
makkelijk monteerbaar
goed product