Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Scherp geprijsd
Beoordelingen
9.3 173 beoordelingen (12 maanden) 3531 beoordelingen (totaal)
68% (2396)
29% (1038)
2% (70)
0% (14)
0% (13)
10
06-05-2021
Rob
Beoordeling

Snelle levering en duidelijke beschrijving. Zeer compleet met schroeven, pluggen en diverse maten schroeven. Het meeste werk zat in het pakken en opruimen van de boor.

8
29-04-2021
Henk
Beoordeling

Heb mijn 75 inch Samsung qled tv op gemonteerd, hangt super strak en erg blij mee. Pakket was op tijd verzonden maar had vertraging van 1 dag, dat vond ik jammer. Groet Henk.

10
28-04-2021
Janny
Beoordeling

Top beugel, heel erg blij mee. Door de beugel heeft mijn tv een mooie plek in mijn nieuwe slaapkamer. Keuze was makkelijk te maken en de levering super snel.

10
23-04-2021
Joost Laureijs
Beoordeling

Snelle levering, prima product en een goede
service. Ben 100% tevreden.
Een aanrader.

10
23-04-2021
T.
Beoordeling

Snelle levering binnen 24 uur. Goede kwaliteit. Was in het begin beetje puzzelen met gebruiksaanwijzing maar uiteindelijk zelfstandig uitgekomen. Top

10
22-04-2021
Dick
Beoordeling

Super service ! Goede helpdesk en degelijk product

10
10
15-04-2021
AJ
Beoordeling

De beugel is prima, ik ben blij met de goede communicatie via de mail en bedank muurbeugel.nl voor de inzet om alles goed uit te leggen, ik had bouten erbij besteld voor mijn Samsung tv en dacht dat deze te lang waren maar na overleg met muurbeugel.nl bleken deze achteraf prima te werken.

10
15-04-2021
Marcel de Grutter
Beoordeling

Prima en degelijke beugel. Diverse schroeven bijgeleverd voor de juiste maat voor jou TV, helemaal top!

10
07-04-2021
Ronald
Beoordeling

Prima. Beweegt alle kanten op. Had wat installatie problemen. Ik dacht dat veer niet werkte omdat ik hem ongemonteerd niet van boven naar beneden kon bewegen. Bleek na advies ingewonnen te hebben alleen te kunnen als hij gemonteerd was. Prima geholpen door muurbeugel.nl. Wel zijn de letter in de montage handleiding wel heel klein. Dat is het enige puntje van kritiek.
******
OPMERKING MUURBEUGEL.NL: Bij elk product staat een online handleiding in PDF formaat die je kunt bekijken of downloaden en naar elke gewenste grootte kunt bekijken.

10
07-04-2021
Ginus
Beoordeling

Snelle levering.
Goed product en simpel te installeren.

10
06-04-2021
Tim
Beoordeling

Snelle levering, prima product, makkelijk te monteren

10
06-04-2021
Erwin
Beoordeling

Prima artikel, geen problemen met montage.

10
03-04-2021
Koen
Beoordeling

Prima artikel, snel geleverd en makelijk te monteren met uitstekende handleiding. Zeer tevreden !

10
03-04-2021
Najira
Beoordeling

Het product was zoals beschreven.
Ben heel blij en snelle levering .

10
30-03-2021
Niels
Beoordeling

Muurbeugel.nl opgebeld en zij hebben mij voorzien van hele goede service. Samen gekeken naar wat het beste was in mijn situatie en toen op deze muurbeugel gekomen. Tevens snelle levering. Fijn bedrijf.

10
24-03-2021
Linda
Beoordeling

Ik ben goed geholpen met de keuze die ik gemaakt heb. De beugel is helemaal perfect. Erg blij mee.

10
23-03-2021
Robbert Slakhorst
Beoordeling

Snelle levering en beugel stel opgehangen. Door de verschillende maat schroeven zat de juiste maat er bij. Kantelen werkt ook goed vanuit bed kunnen we nu goed tv kijken.

10
23-03-2021
Robbert Slakhorst
Beoordeeld artikel: A-PEQ APS-5 (kantelbare) tv muurbeugel 26-40 inch zwart
Beoordeling

Snelle levering en beugel stel opgehangen. Door de verschillende maat schroeven zat de juiste maat er bij. Kantelen werkt ook goed vanuit bed kunnen we nu goed tv kijken.

10
21-03-2021
Stephan
Beoordeling

Heel makkelijk te bevestigen en hangt erg mooi