Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Beoordelingen
9.3 85 beoordelingen (12 maanden) 3657 beoordelingen (totaal)
68% (2505)
29% (1048)
2% (74)
0% (16)
0% (14)
10
26-09-2022
Wilbert
Beoordeling

Onze LG zit perfect aan de muur, vanaf de bank en vanaf de keukentafel. Goed draaibaar !

10
23-09-2022
Zhanna
10
14-09-2022
Henriette
Beoordeling

Tweede keer in een paar jaar dat ik vlot en duidelijk advies kreeg. Snelle toezending van goed bruikbaar en degelijk artikel.

10
12-09-2022
Rico
Beoordeling

Beugel is prima.
De bezorger liet het afweten waarop muurbeugel.nl een nieuwe heeft gestuurd. Helemaal top. Dankjewel.

10
09-09-2022
CB
Beoordeling

Fijne stevige muurbeugel met diverse accessoires

10
24-08-2022
Crhis
Beoordeling

Handige adapter precies wat ik nodig had op mijn Sony tv op te hangen.

8
22-08-2022
Joyce
Beoordeling

Prima muurbeugel, doet wat hij moet doen. Afmetingen waren goed, bezorging was goed, gewoon prima ding. Enige nadeel waarom ik geen 5 sterren geef is omdat de productcode van onderdelen in het boekje niet klopten ten opzichte van de onderdelen in het zakje, haha.

10
21-08-2022
Gerard
Beoordeling

Duidelijke informatie op de site, snel en netjes geleverd, eenvoudig te monteren

10
21-08-2022
Erna
Beoordeling

Stevig materiaal. Makkelijk op te hangen.

6
17-08-2022
Patrick
Beoordeling

Bij uitgestrekte arm hangt de tv tamelijk schuin vanaf de midden scharnier (teveel spelling op as). Die kan wel worden aangespannen maar komt bij de minste positie verandering teug los!!
***************
OPMERKING MUURBEUGEL.NL: Wij hebben na onze 2e verzonden e-mail een reactie ontvangen maar niet met de benodigde informatie om je verder te kunnen helpen, wij hadden graag met je mee gedacht om het op te lossen.
***************

10
04-08-2022
Kees
Beoordeling

Prima beugel, simpel te monteren, voor Samsung tv's extra schroeven meebesteld, zoals geadviseerd. In één woord: prima en snelle service! Zeker aan te bevelen!

10
28-07-2022
Marc
Beoordeling

Stevig model, eenvoudig te plaatsen

10
20-07-2022
Saskia
Beoordeling

Hoewel de levering snel was en de muurbeugel stevig is, vond ik de rest ruk. Er zaten bouten bij die niet paste op mijn TV, terwijl ik wel degelijk de juiste tv met modelnummer bij de keuzehulp had ingevoerd. Daar sta je dan met een beugel die al op de muur bevestigd zit, maar je kunt niet verder. Nadat ik muurbeugel.nl via whatsapp benadert had konden ze me niets bieden. Geen losse bouten o.i.d. "Ga maar naar de bouwmarkt". Sorry, maar dat vind ik echt waardeloos. Zorg er gewoon voor dat je voor iedere -gangbare- tv de juiste bouten meestuurt. Zorgt voor een stuk minder ergernis en minder ontevreden klanten.

******
OPMERKING MUURBEUGEL.NL
Wij hebben eerder reeds contact gehad via de Whatsapp; Wat veelal wordt gedacht maar niet zo is dat alle bouten voor alle merken en type televisies standaard worden meegeleverd, dit is niet zo en zal ook nooit gebeuren.
A. Wanneer alle bouten worden bijgeleverd wordt de beugel een stuk zwaarder en duurder.
B. Van de hele pakket van 1 kilo aan bouten gebruik je er maar 4, de rest gooi je weg of komt ergens in terecht dat je het niet meer kan terugvinden.
C. Het is super slecht voor het mileu, dat is ons zwaarst wegende punt. 

In jouw geval heb je een uitzonderlijk 40 inch model van Phillips met M4 bouten wat eigenlijk nooit voorkomt aangezien dit eigenlijk dan M6 boutdikte heeft. Wij hebben in de Whatsapp aangeboden om bouten toe te sturen maar langer zou duren dan direct halen in de bouwmarkt, jij hebt voor het laatste gekozen, wij hadden ze je graag toegezonden.

Whatsapp:
Voor 0,50 cent koop je 4 boutjes (M4x16mm) in de bouwmarkt of wil je dat wij dit toesturen..? Dat moeten wij regelen met het magazijn maar duurt langer.. Jouw antwoord: Ik ga eerst even in de bouwmarkt kijken. Als het niet lukt, kom ik bij je terug!

Wij proberen via onze keuzehulp zo goed mogelijk af te stemmen voor de juiste muurbeugel en bouten maar dit is mensenwerk en dit kan gebeuren, wij proberen het wel snel op te lossen zodat je kunt genieten van de muurbeugel.
******

10
02-07-2022
Jan
Beoordeling

snel geleverd,en gemakkelijk te monteren,

6
29-06-2022
Roel
Beoordeling

Lomp ding, maar het voldoet. Flink aan de prijs voor een dergelijk product.

(opmerking muurbeugel.nl: ontwikkeld door Sony, werkt goed zoals behoort, gelukkig nog een goede stevige oplossing om de tv op te hangen)

4
29-06-2022
Roel
Beoordeling

Een heel simpele beugel. Voldoet voor de functie, maar het was mij achteraf de prijs niet waard. Ik heb de vesaplaat gebruikt voor de montage van de tv op een betere beugel van een merk dat hier niet verkocht werd. Die beugel was niet eens zoveel duurder.
(opmerking muurbeugel.nl: jammer dat de kwaliteit voor je tegenvalt, wij hebben de beugel niet retour ontvangen..)

10
17-06-2022
Johan
Beoordeling

Stevige beugel. Handig dat gedraaid en gekanteld kan worden. Gemakkelijk te monteren. Prima product voor prima prijs! Snel geleverd door Muurbeugel.NL

10
13-06-2022
Jade
Beoordeling

Perfecte muurbeugel. Stevig en paste op de wat oudere tv. Snel binnen. Montage heel eenvoudig. Superfijn dat je op de site het merk en type tv kan zoeken en de daarbij gewenste soort beugel.

10
01-06-2022
René
Beoordeling

Geweldig wat een gemak om de gaten te verlengen van 100X100 naar 200X200 weer een tevreden klant deze keer een kind van 3 jaar nu heel blij dat zij tv hangt aan de muur