Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Scherp geprijsd
Beoordelingen
9.3 197 beoordelingen (12 maanden) 3494 beoordelingen (totaal)
68% (2360)
30% (1037)
2% (70)
0% (14)
0% (13)
10
18-02-2021
Paul
Beoordeling

Het hangt en de tv is niet afgevallen.
Prima beschrijving. Standaard geleverde schroeven enzo paste allemaal prima.
4 gaatjes boren en klaar is kees.
Levering duurde alleen wel wat lang , maar affijn
***************

OPMERKING MUURBEUGEL.NL
De levering heeft inderdaad langer als normaal geduurd, wij hebben ook vermeld dat het artikel niet leverbaar is, uiteindelijk heb je 10 dagen moeten wachten maar in die tussentijd heb je 2 e-mails van ons ontvangen over de voortgang van de bestelling. Wij hebben getracht zo goed mogelijk updates te geven over de voortgang van de bestelling

10
17-02-2021
Francis
Beoordeling

Eenvoudig bestellen, snelle levering, mooie vormgeving en eenvoudig te plaatsen.

10
11-02-2021
PK
Beoordeling

Perfect, snelle levering en goed materiaal!

10
10-02-2021
Robert
Beoordeling

Alles was perfect, wat zou je dan nog meer moeten vertellen.

10
09-02-2021
Ruud
Beoordeling

Snelle levering, goede uitleg via telefoon goede prijs.

10
09-02-2021
Marcel Volle
Beoordeling

Prima en snel geregeld

10
03-02-2021
A. C.
Beoordeling

Stevig en perfecte beugel.
Levering snel.

10
02-02-2021
N. Bos
Beoordeling

Top product! Onze Sony Bravia is 55 inch en dat houdt deze beugel prima. Installatie ging ook vlotjes, goede handleiding en de bijgeleverde bouten passen perfect op de tv. Wij zijn zeer tevreden!

10
02-02-2021
N. Bos
Beoordeeld artikel: A-PEQ APL-5 kantelbare tv muurbeugel max. 70 inch tv zwart
Beoordeling

Top product! Onze Sony Bravia is 55 inch en dat houdt deze beugel prima. Installatie ging ook vlotjes, goede handleiding en de bijgeleverde bouten passen perfect op de tv. Wij zijn zeer tevreden!

10
28-01-2021
J Bouwkamp
Beoordeling

Prima muurbeugel, eenvoudige montage, werkt prettig. Snelle levering van de muurbeugel, AANRADER

10
28-01-2021
J Bouwkamp
Beoordeeld artikel: A-PEQ APL-5 kantelbare tv muurbeugel max. 70 inch tv zwart
Beoordeling

Prima muurbeugel, eenvoudige montage, werkt prettig. Snelle levering van de muurbeugel, AANRADER

10
27-01-2021
marcel
Beoordeling

Top

10
27-01-2021
Django Kalkman
Beoordeling

Mooie degelijke muurbeugel.
na levering bleek dat de beugel niet waterpas was aangeleverd, na assistentie van de behulpzame mensen bij muurbeugel .nl was dit misverstand snel verholpen
tv hangt inmiddels perfect waterpas aan de muur

8
25-01-2021
Rik
Beoordeling

Prima beugel en snelle levering

10
15-01-2021
Dirk
Beoordeling

Prima

10
15-01-2021
Marc uit Drenthe
Beoordeling

We hadden een andere beugel besteld. Waarmee we de tv maar niet recht opgehangen kregen. Ver na retourdatum toch maar eens gebeld. Vriendelijke medewerker merkt al snel dat de geleverde beugel niet geschikt is voor onze tv. Omdat we alle specs van de tv wel goed hadden doorgegeven kregen we deze A-Peq beugel aangeboden, die duurder is. De volgende dag in huis. Prima ding, stevig en goed uitvouwbaar en draaibaar. Fijn zijn ook de kabellusjes. We zijn zeer tevreden over deze service.

10
09-01-2021
SupeRuuD
Beoordeling

Snelle levering en helemaal compleet. Goede installatie instructie. Makkelijk te monteren. Ziet er degelijk uit.

10
07-01-2021
Bilal Metin
10
07-01-2021
Bilal Metin
Beoordeeld artikel: A-PEQ APL-5 kantelbare tv muurbeugel max. 70 inch tv zwart