Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €40,00
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Scherp geprijsd
Beoordelingen
9.3 141 beoordelingen (12 maanden) 3372 beoordelingen (totaal)
67% (2247)
31% (1030)
2% (69)
0% (14)
0% (12)
8
07-08-2020
Tim Konings
Beoordeling

De muurbeugel lost mijn wensen in! Ik ben zeer tevreden.
De meegeleverde pluggen waren wel van slechte kwaliteit en de meegeleverde schroeven waren te dik voor de pluggen.
Al bij al heb ik ze met eigen pluggen en moeren zeer stevig aan de muur kunnen bevestigen.

De TV komt mooi tot zijn recht en lijkt te zweven als je ze ‘uitklapt’. Een tof effect.

8
06-08-2020
Peter
Beoordeling

Prima en zeer functioneel. Snel geleverd. Wel prijzig.

10
03-08-2020
Ronn
Beoordeling

Prima beugel. In 15 min.gemonteerd en opgehangen. Goede kwailteit. Extra horizontale speelruimte mbt calibreren van de correcte centrering van de TV. Scherpe prijs en levering conform afspraak. Kortom; top

10
30-07-2020
Cornelis
Beoordeling

Goed

10
27-07-2020
Dirk
Beoordeling

Vlotte installatie. Biedt veelzijdige mogelijkheden. TV is heel wendbaar en te bekijken vanuit heel wat hoeken door de vele posities.

10
22-07-2020
F. Meurs
Beoordeling

Prima beugel en makkelijk te bevestigen aan de muur. Stel mogelijkheid in hoogte voor de tv werkt ook goed.

10
14-07-2020
J.M.van Duijkeren
Beoordeling

Prima T v beugel en prima service

8
13-07-2020
P. Winkelmolen
Beoordeling

Prima beugel. Snel geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Eenvoudig te monteren. Boldoet prima

10
12-07-2020
W.Bennink
Beoordeling

Hallo
Ik ben erg tevreden.
m.vr.gr.Wijte

10
07-07-2020
Faouzia Degoun
Beoordeling

Sonorus houder voor afstandsbedieningen.
Handig, chic en goede kwaliteit. Past op elke tafel en in elke hoek van je huis.
Ruim en geschikt voor alle maten bedieningen
Ik geef zelf een 10 voor dit product.

10
05-07-2020
Arjen
Beoordeling

goed verpakt. Duidelijke handleiding. Snelle reactie bij E-mail. Super sterke muurbeugel. Een aanrader!

2
30-06-2020
Rindert
Beoordeling

de beugel is te smal voor een jbl soundbar. door eigen aanpassingen past ie nu wel, maar dat zou eigenlijk niet de bedoeling moeten zijn
*******
OPMERKING MUURBEUGEL.NL:
Wat vervelend dat de beugel te smal is voor je JBL soundbar! Wij proberen op de website bij de artikelen zo duidelijk mogelijk aan te geven waar rekening mee gehouden moet worden. Was dit misschien niet duidelijk of heb je dit over het hoofd gezien? Wij horen het graag!

10
30-06-2020
Rindert
Beoordeling

Zeer tevreden, prima product

10
29-06-2020
Bram Rodenburg
Beoordeling

Ik wilde mijn oude JVC TV in de slaapkamer ophangen en via internet kwam ik bij muurbeugel.nl uit. Door de type van mijn TV inte vullen kwam ik uit op de A-PEQ APS-5 muurbeugel uit. Na de snelle levering wilde ik de beugel gaan ophangen, er bleek een bout te missen en alle bijgeleverde schroeven paste niet op mijn TV. Toen ik de beugel, volgens de richtlijn aan de muur had bevestigd en de TV eraan wilde ophangen bleek dat de onderste bouten in de weg te zitten waardoor ik hem niet kon ophangen. Ik heb daardoor weer twee gaten moeten boren, kon de pluggen niet meer gebruiken, maar heb de TV nu kunnen ophangen. Om de antidiefstal schroeven vast te draaien, is mij niet gelukt, omdat ik er met een schroeven draaier niet bij kan komen, ook het kantelen van de TV gaat moeilijk. Maar ben wel tevreden over de snelle levering (ondanks de corona) en nu hij hangt en wij lekker naar TV kunnen kijken vanuit ons bed.

10
27-06-2020
Geert
Beoordeling

Prima muurbeugel en belangrijke tel informatie als voorbereiding op welke beugel ik wilde aanschaffen.

10
25-06-2020
Sohns
Beoordeling

Heel goede contacten en service met Muurbeugel.nl. Ook de tv voet past prima bij ons bestaande meubel en is draaibaar en op drie hoogtes instelbaar. Dus een soundbar kan prima voor de TV liggen.

8
23-06-2020
A. Ruijter
Beoordeling

Prima artikel en goed te monteren. Met dit model specifiek is het lastig om nog achter de TV te komen, wanneer hij hangt, maar bij andere modellen zal dit geen probleem zijn.
Zeer tevreden!

10
23-06-2020
H de Groot
Beoordeling

Mooi strak product, zeer goed op de hoogte gehouden wat betreft bestelling en uiteindelijk aflever datum, op vragen per e-mail werd zeer snel en accuraat gereageerd.

10
16-06-2020
Kees
Beoordeling

Het eerste wat mij opviel toen ik de beugel ontving was dat deze zwaar is uitgevoerd en goed robuust aanvoelt. Installatie was zeer gemakkelijk en onze tv hangt prima en draait alle kanten op. Als ik toch één puntje mag opnoemen is dat de beugel dus zwaar is wat de kwaliteit ten goede komt maar dat deze waarschijnlijk te zwaar is voor een gipsenwand.

10
15-06-2020
Monique
Beoordeling

Zocht een beugel voor mijn curved TV. Zeer goed telefonisch geholpen met kundig advies. De medewerker nam alle tijd. Beugel volgende dag in huis. Kan deze webwinkel bij iedereen aanbevelen.