Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Scherp geprijsd
Beoordelingen
9.3 144 beoordelingen (12 maanden) 3552 beoordelingen (totaal)
68% (2415)
29% (1039)
2% (71)
0% (14)
0% (13)
10
29-07-2021
J Janssen
Beoordeling

Nette en gemakkelijk te bevestigen muurbeugel, extra boutjes bijbesteld voor mijn Samsung tv.

10
16-07-2021
Arnt
Beoordeling

Mooi, stevig en strak vormgegeven audiomeubel. Voldoende diep voor de wat grotere versterkers.

10
09-07-2021
Herman
Beoordeling

Snelle levering en eenvoudige montage. Heb er alleen twee tegen elkaar aan moeten zetten omdat ik een muurgoot nodig had van een meter lang wat behoorlijk wat vijl werk was om ze netjes pas te krijgen. Is het iets om deze goten ook in andere maten te leveren? Verder top!
***********
Opmerking Muurbeugel.nl: je hebt een 50cm lange kabelgoot besteld, wanneer je 1 meter had besteld dan was het meteen klaar geweest en eenvoudiger.

***********

10
09-07-2021
Rien
Beoordeling

Nette afgewerkte beugel en supersterk

10
20-06-2021
Joris
Beoordeling

Zeer tevreden en pas goed met tv en hangt netjes aan de muur zeer blij mee.

8
15-06-2021
J. Hekking
Beoordeling

Prima service. Prima product.

10
14-06-2021
Ruud
Beoordeling

Erg solide muurbeugel en met duidelijke beschrijving makkelijk te monteren. Snelle levering en over alles zeer tevreden!

10
14-06-2021
Marco
Beoordeling

Muurbeugel zelf is prima, netjes ook een waterpasje erbij geleverd zelfs. Montage is echt eenvoudig. Alleen erg jammer was in mijn geval dat de bijgeleverde schroeven (M8) niet lang genoeg waren.. dus ik heb bij de bouwmarkt nog nieuwe M8/40mm moeten halen. Aangezien de M8 bijgeleverd 30mm zijn en dus niet lang genoeg bleken te zijn mijn Samsung QLED 49 inch. Ook heb ik bijgeleverde zwarte 'afstandhoudertjes' voor gecurvde achterkant van de TV zelf doormidden gezaagd, anders waren ze te hoog.
****
OPMERKING MUURBEUGEL.NL: bij het bestellen van deze muurbeugel heb je de melding gehad om er extra boutjes bij te bestellen voor dit type Samsung tv, deze melding heb je helaas genegeerd, wanneer je deze direct had meebesteld had het direct geklopt. Wat betreft de afstand houders: zoals vermeld in de handleiding van de muurbeugel en de Samsung TV had je de 4 hulpstukken voor wandmontage bijgeleverd bij de TV moeten gebruiken, de installatie is nu niet uitgevoerd zoals behoort, wij hebben je tot 2x toe proberen te bereiken maar krijgen helaas geen reactie. Wij raden deze Samsung TV te installeren zoals Samsung voorschrijft.
****

10
12-06-2021
Dorien
Beoordeling
Fijne muurbeugel. Handige beschrijving en makkelijk te monteren. Supersnelle levering vanuit muurbeugel.nl! 'S Avonds besteld, volgende ochtend al in huis! Chapeau!
10
12-06-2021
Michel
10
11-06-2021
Meryem
Beoordeling

In eerste instantie waren wij niet tevreden. We hebben deze muurbeugel gekozen aan de hand van de keuzehulp op de site. Bij aankomst bleek de stekker precies achter de beugel te moeten. Ik had dus het gevoel dat het advies niet klopte. We hebben het heel creatief zelf opgelost omdat we geen zin hadden om iets terug te moeten sturen (gat in de plaat van de muurbeugel geboord ????) Toen ik een mailtje kreeg voor een review heb ik toch even gebeld om te zeggen dat ik eigenlijk niet tevreden was. Heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan en hard moeten lachen. Bleek dus dat we toch even die handleiding hadden moeten lezen ???? Nu dus gewoon dik tevreden.

10
09-06-2021
Cools
Beoordeling

Heel mooie tv steun en rijd makkelijk rond door de kamer.

10
09-06-2021
Cools
Beoordeling

Heel mooie tv steun en rijd makkelijk rond door de kamer.

10
07-06-2021
A van Zanten
Beoordeling

Snelle levering! Wat moeite met de gebruiksaanwijzing. Een Samsung tv blijkt een geval apart te zijn....Daarom contact opgenomen met muurbeugel.nl en supergoed geholpen!

10
07-06-2021
Chris
Beoordeeld artikel: Bratek draaibare tv muurbeugel voor maximaal 48 - 90 inch tv - 75 kg
Beoordeling

Zéér tevreden! Een robuuste beugel met een hele goede handleiding toppers!

10
06-06-2021
Marcel
Beoordeling

Zeer fraai tv-meubel. Mooi afgewerkt en een luxueuze uitstraling. We hebben de zwarte uitvoering met gebogen tv-steun. (ronde kabeldoorvoer gaten).

6
06-06-2021
Marc
Beoordeling

Snelle levering .Muurbeugel is zeer goed, de schroeven die bijgeleverd werden waren wel niet geschikt voor een Samsung Qled die heeft langere M6 nodig +-4,5cm
*********
Opmerkingen Muurbeugel.nl: wij hebben je tot 2x toe een e-mail gestuurd maar krijgen helaas geen reactie terug. Het betreft hier een Samsung QE55Q80R, deze wordt gemonteerd met de hulpstukken die bij de TV zijn geleverd, wat betreft de bouten in de tv; bij de bestelling heb je een melding gehad om extra bouten specifiek voor dit type tv erbij te bestellen, deze melding is genegeerd, wanneer je deze erbij had besteld had het prima gepast.

10
04-06-2021
Hans
Beoordeling

Geweldig mooi en strak produkt. Makkelijk in elkaar te zetten. Snel geleverd.

10
02-06-2021
Rita
Beoordeling

Perfect en supermakkelijk te bevestigen.

10
22-05-2021
Gies
Beoordeling

Het artikel voldoet precies aan de verwachtingen