Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €40,00
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Scherp geprijsd
Beoordelingen
9.3 146 beoordelingen (12 maanden) 3400 beoordelingen (totaal)
67% (2274)
30% (1031)
2% (69)
0% (14)
0% (12)
10
20-10-2020
anita
Beoordeling

Snelle levering degelijke stevige steun. Makkelijk te draaien en te kantelen

10
19-10-2020
Pieter
Beoordeling

Eenvoudig bestellen, snelle levering, mooie vormgeving en eenvoudig te plaatsen.

10
19-10-2020
Peter
Beoordeling

Goede kwaliteit voor die prijs.

10
11-10-2020
Henk
Beoordeling

Massieve muurbeugel en beugel kan aan de achterkant gesteld worden om kleine correcties te maken mocht het niet helemaal recht hangen, super handig.

10
09-10-2020
Stefanie
Beoordeeld artikel: A-PEQ APL-24 vlakke muurbeugel max VESA 400x400
Beoordeling

De muurbeugel hangt! Helaas niet naar behoren. Ik wou gebruik maken van de bijgeleerde afstandhouders, dit lukte niet omdat de bouten te kort waren. Ook de geadviseerde bouten die je voor €5,95 bij kon bestellen waren jammer genoeg tekort.
*********************
OPMERKING MUURBEUGEL.NL; wij hebben contact met je opgenomen en gaat hier om de optische aansluiting van de soundbar die tever uitsteekt achterop de tv waardoor de aanbevolen bouten zoals Samsung vermeld in de TV handeliding niet meer passen omdat deze dan tekort zijn, het is zeer gemakkelijk op te lossen door een haakse optische verloop stekker (of kabel) hierop te plaatsen zodat het wel bevestigd kan worden. Wij raden ook aan om een vaste muurbeugel te kopen die verder van de muur afkomt, minimaal de lengte van de uitstekende kabels zoals wij ook vermelden in de de muurbeugel keuzehulp advies: https://www.muurbeugel.nl/muurbeugel-keuzehulp/t175013
Bij twijfel raden wij altijd aan om eerst contact met ons op te nemen om dit te voorkomen.

 

10
30-09-2020
Marijke
Beoordeeld artikel: Draaibare tv muurbeugel max. 25 kg
Beoordeling

Perfect wat we zochten.

Handleiding moet je even "leren lezen" omdat hij een boel verschillende scenario's heeft, gezien de beugel op een boel verschillende tv's kan.

10
26-09-2020
Gert van Rossum
Beoordeling

Prima artikel

10
21-09-2020
Jorrit
Beoordeling

Prima beugel, zeer stevig.

10
18-09-2020
Willem
Beoordeling

Zeer tevreden, prima en stevig product.
Mooie muurbeugel, TV kantelt en draait, helemaal goed. Makkelijk te installeren maar doe het wel met 2 man. Werkt prettiger.

10
18-09-2020
Bernd
Beoordeeld artikel: A-PEQ PLATO10 kantelbare muurbeugel voor LED TV max. 40 inch (102cm) zwart
Beoordeling

Gemakkelijk te bevestigen. Maakt een degelijke indruk.

10
18-09-2020
Mariel
Beoordeeld artikel: A-PEQ APL-24 vlakke muurbeugel max VESA 400x400
Beoordeling

muurbeugel past perfect! Snelle service...als je tenminste je adres goed invuld ???? dom van mij! Muurbeugel.nl heeft kosteloos nogmaals de muurbeugel verzonden naar het juiste adres. Topservice!!

10
18-09-2020
Willem
Beoordeling

Prima systeem. Geen losse kabels meer in het zicht.
Was even pielen, maar het is me gelukt er 8 kabels door te trekken. ziet er prima uit

10
18-09-2020
Zêta
Beoordeling

Super makkelijk te plaatsen, zeer degelijk, kan er bwvs zelf rustig aan gaan hangen, snelle verzending ook!!

10
17-09-2020
A. Konijn
Beoordeling

Echt een fijne stevige beugel ik gebruik deze in mijn woonkamer voor mijn samsung 75 inch tv, in onze hoekbank opstelling draai ik deze naar de gewenste kant toe.

10
13-09-2020
Ancilla
Beoordeling

Solide materiaal,gaat wat stroef met tv draaien,verder prima produkt.Bijgeleverde waterpas voldoet helaas niet. Snelle levering.
*****
OPMERKING MUURBEUGEL.NL: Om het geheel soepeler te laten draaien kun je zeer gemakkelijk de bouten op de draaiputen ietsje losser draaien, je zal zien dat de beugel dan soepel draait. Mochten er verder nog vragen zijn dan horen wij dit graag.
*****

10
13-09-2020
Ancilla
Beoordeling

Snelle levering,goed solide materiaal.
Bijgeleverde waterpas niet geschikt,verder prima produkt.

8
06-09-2020
Van Leeuwen
Beoordeling

Top beugel. Makkelijk te monteren. Hij gaat echter wel stroef zodat ik met moeite de tv naar voren kan trekken of terug kan duwen.
*****
OPMERKING MUURBEUGEL.NL:
Om het geheel soepeler te laten draaien kun je zeer gemakkelijk de bouten op de draaiputen ietsje losser draaien, je zal zien dat de beugel dan soepel draait. Mochten er verder nog vragen zijn dan horen wij dit graag.
*****

10
30-08-2020
Chantal
Beoordeling

Zéér tevreden van de levering en van de beugel.
Stevig en degelijk.

10
26-08-2020
Henk uit Lisse
Beoordeling

Niet de eerste muurbeugel die ik heb besteld maar ook deze ben ik dik tevreden over ondanks dat bezorging een dag langer was maar dat zal wel door Carona komen.
Alle benodigde materialen waren netjes bijgeleverd en alles prima naar het zin.

10
25-08-2020
klaas zeilemaker
Beoordeling

De PL2500 en de soundbar beugel zijn correct bij mij aangekomen. ik heb alles in elkaar gezet.
mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met de standaards en soundbar beugel. de tv's staan er prachtig op.