Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
Beoordelingen
9.3 63 beoordelingen (12 maanden) 3770 beoordelingen (totaal)
69% (2612)
28% (1051)
2% (75)
0% (17)
0% (15)
10
07-07-2024
Marco
Beoordeling

Zeer stevige beugel , wel wat stroef om te bewegen , maar houd de 77 inch tv zonder problemen
Service is top

10
02-07-2024
Danny
Beoordeling

Professionele en correct.

10
30-06-2024
Jan
Beoordeling

Prima productinformatie, makkelijk te bestellen en snelle levertijd. Alles compleet en installatie informatie duidelijk. Mooi en handig product.

10
27-06-2024
AJV
Beoordeling

Prima muurbeugel voor de Sharp tv, goede montage instructie en goede kwaliteit montagemateriaal

10
25-06-2024
A.E. de Jong
Beoordeling

afgelopen zaterdag deze beugel besteld ik had deze beugel vandaag dinsdag 25 juni 2024 nodig dus gevraagd of hij maandag geleverd kon worden. Medewerker van Muurbeugel.nl heeft er voor gezorgd dat ik deze beugel maandag in huis had.
Vandaag heeft het personeel van de Mediamarkt deze beugel gebruikt om mijn 85 inch tv scherm op te hangen. Erg blij met de prima service van Muurbeugel.nl zonder deze hulp zou dit vandaag niet gelukt zijn erg bedankt

10
24-06-2024
Marc
Beoordeling

Snelle levering, prima beugel, makkelijke montage.
Muurbeugel.nl zeker aan te raden.

10
20-06-2024
Thom
Beoordeling

Tv hangt nog steeds aan de muur, dus ik ben DIK TEVREE met de aankoop!! :)

10
18-06-2024
Antonios
Beoordeling

De muurbeugel is niet geschikt om aan te hangen in een sexkelder. We hadden gehoopt dat die het gewicht wel kon dragen

Blijkbaar is die enkel geschkt voor tv's

10
13-06-2024
Daimy
Beoordeling

Perfecte beugel. Snel geleverd en makkelijk te monteren!

10
08-06-2024
Jeremy van de Pavert
Beoordeling

Prima beugel! Vlotte levering (nadat ik zelf een verkeerde beugel had besteld en geretourneerd). Makkelijk te installeren en hij werkt prima.

10
06-06-2024
Ferdinand
Beoordeling

Geen problemen . Eenvoudige montage .

10
29-05-2024
William
Beoordeling

Snel in huis en makkelijk te monteren.
Gebruik wel een normale waterpas ipv het meegeleverde kleine ieniemienie watervaste.

10
19-04-2024
Jos
Beoordeling

Prima product. Snelle leveringen en voor mijn tv de juiste bouten bijgeleverd.

10
05-04-2024
Henk van Loveren
Beoordeling

Prima. Snelle bezorging, compleet pakket, de TV hangt goed.

10
02-04-2024
Stefan
Beoordeling

Prijs kwaliteit.
Snel geleverd en gemakkelijk om te monteren.

10
26-03-2024
Ad
Beoordeling

prima product , eenvoudige montage en snel geleverd

10
06-03-2024
Han
Beoordeling

Prima product en snel geleverd zo als beloofd.

10
24-02-2024
LJM
Beoordeling

Dit setje heb je absoluut nodig bij het type Samsung ue43nu7470s welke ik heb met een ronde achterzijde.
Zelf iets gaan maken kan natuurlijk maar voor dit geld ga ik niet knoeien.

10
24-02-2024
LJM
Beoordeling

Geweldig artikel, sterk met veel mogelijkheden om hem in jou stand te zetten.
Absoluut een goede inverstering.

10
16-02-2024
Jennifer
Beoordeling

Ja top! Met hulpstukken die we zelf niet meer hadden hangt hij prachtig! Prima service, fijn dat de hulpstukken meegeleverd konden worden. Heel erg bedankt!