Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Beoordelingen
9.3 68 beoordelingen (12 maanden) 3679 beoordelingen (totaal)
69% (2526)
28% (1048)
2% (74)
0% (16)
0% (15)
10
27-01-2023
H.C.
Beoordeling

Makkelijk te bestellen en een snelle levering

10
25-01-2023
Marco Tanis
Beoordeling

Een goede, degelijke, beugel voor een nette prijs, keurig!

Alleen de meegeleverde pluggen, heb ik mijn twijfels bij. Heb deze dan ook niet toegepast, verder alles prima voor elkaar.

10
24-01-2023
Bas
Beoordeling

Snelle levering, top artikel. Niet twijfelen, gewoon doen.

10
22-01-2023
Helen
Beoordeling

Prima product. Snelle leveringen en voor mijn tv de juiste bouten bijgeleverd.

10
19-01-2023
E. Muit
Beoordeling

Overal gezocht naar een muurbeugel voor een monitor met schijnbaar zeldzame (VESA) bevestigingsmaten.

Via Whatsapp contact opgenomen met Muurbeugel.nl omdat ik bang was dat ik ze gewoon nergens zou kunnen vinden. Muurbeugel.nl denkt mee en kon me alsnog aan geschikte beugels helpen. Ze doen echt de moeite voor de klant.

2
18-01-2023
Ale
Beoordeling

I payed 10 euros additional to get the perfect screws for my tv but I had to buy adapters manually (the proposed 25€ for 4 adapters). I wanted to return the product but the customer service mentioned: ‘it is not possible anymore to return if it is installed’. How can I see if it fits without installing it?? Worst service ever!

*********
OPMERKING MUURBEUGEL.NL: Wij betreuren je reactie, voor een correcte installatie heeft je Samsung UE43NU7192 TV de Samsung hulpstukken nodig die bij de TV zijn geleverd zoals vermeld in de Samsung TV handleiding. Wij hebben de originele Samsung hulpstukken op voorraad en aangeboden inclusief verzending maar dit vond je te duur. Per Whatsapp heb je de foto's verzonden waarop is te zien dat de muurbeugel perfect past op je tv maar reeds door je aan de wand is geinstalleerd en daardoor niet meer in originele staat retour zal komen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de juiste hulpstukken volgens de handleiding van de televisie en de muurbeugel nodig zijn voor een correcte installatie, daarin staat duidelijk vermeld dat je de Samsung hulpstukken nodig zijn zoals voorschrijft voor een correcte installatie.

Als tip hebben wij nog advies gegeven om een extra paar ringen te gebruiken om het op te vullen, dat is niet zoals Samsung voorschrijft maar zou voor jou een oplossing kunnen bieden, hier hebben wij helaas geen antwoord meer op ontvangen.

Het is altijd aan te raden de handleiding voor installatie goed door te lezen een veilige en juiste installatie.
*********

10
18-01-2023
Elemans
Beoordeling

Eenvoudig te monteren met bijgevoegde mini waterpas.
1 min puntje is het vast maken van de 2 vijzen onderaan dit is op het gevoel te doen.

10
15-01-2023
Ed
Beoordeling

Werd snel en compleet geleverd: prima dus

10
03-01-2023
Emily
Beoordeling

Ik ben niet zo van een recensie schrijven. Maar nu neem ik zeker even de moeite om dat te doen!
Ik heb een ouder tv (Panasonic TH-42PZ85EA) die ik graag in mijn slaapkamer wou hebben. Kwam er niet uit welke ik nodig had. Ik zag de knop chat functie via wassup en ik heb geappt.
Zo n snel antwoord kreeg ik! Heel fijn contact meedenken en uiteindelijk een geschikte beugel kunnen vinden. Graag wou ik voor de woonkamer ook een beugel voor mijn nieuwe tv, omdat ik zo fijn geholpen werd ook maar de maten en alles doorgeven zodat ik wist dat ik uiteindelijk 2 goede beugels zou ontvangen. De vraag was waneer wilt u het ontvangen? Uhm zo snel mogelijk!???? dan gaan we dat in orde maken. De volgende dag was het in huis, wat een sevices.
Al met al super blij, prachtige beugels tv's hangen. Duidelijke handleiding, en kon zelfs nog even een app sturen omdat ik een vraag had
Bedankt ik raad jullie bij iedereen aan!!

10
26-12-2022
Adrie van Overveld
Beoordeling

Mooie beugel voor een mooie prijs.

10
12-12-2022
Marnix
Beoordeling

Via de keuzehulp bij deze beugel uitgekomen. Voor de zekerheid nog even gecheckt bij de klantenservice of hij wel echt compatibel was met onze tv. Zeer goed geholpen en een prima beugel. Het geld dubbel en dwars waard.

10
13-11-2022
Sylvia
Beoordeling

Prima product en levering. Sneller binnen zelfs dan verwacht. Eigen bouten moeten gebruiken, maar deze zaten al bij mijn andere tv standaard, dus kon prima.

10
12-11-2022
Kees
Beoordeling

Prima solide beugel met goede mogelijkheden om te verdraaien. Ik heb de bijgeleverde materialen voor een gebogen achterwand van de TV nog wel op maat moeten maken.

**********
OPMERKING MUURBEUGEL.NL: Bedankt voor de reactie. Het betreft hier een Samsung curved tv; zoals op het zakje van de bijbestelde lange Samsung bouten staat vermeld en in de muurbeugel handleiding wordt verwezen naar de Samsung TV handleiding, voor correcte installatie is het belangrijk de bijgeleverd Samsung hulpstukken te gebruiken, deze zijn meegeleverd bij de TV, wanneer de hulpstukken worden gebruikt hoeft er niks op maat te worden gemaakt.

**********

10
09-11-2022
Peter
Beoordeling

Duidelijke beschrijving en snelle levering. De eerste beugel was niet geschikt en snel omgeruild voor een andere. Heel tevreden!

10
04-11-2022
Peter
Beoordeling

Muurbeugel is eenvoudig en gemakkelijk te monteren. De borgschroeven aan de achterzijde zijn niet altijd even handig aan te draaien.
**********

OPMERKING MUURBEUGEL.NL: Hartelijk bedankt voor de beoordeling; aangezien de muurbeugel vlak is, is het moeilijker om de borgschroeven vast te draaien, dit is ook mede afhankelijk van de grootte (hoogte) van de tv het is geen noodzaak om deze vast te zetten, ze zitten erop voor anti diefstal, het is geen noodzaak deze vast te draaien. De tv hangt zeer stabiel op de bevestigingsstrippen en hangt veilig zonder deze vast te draaien.

Mocht je toch willen het vast te draaien dan raden wij aan een lange schroevendraaier te gebruiken desnoods met een extra opzet stuk om de schroevendraaier langer te maken. Het is zo bedacht dat ook iemand die de tv wilt ontvreemden er heel veel moeite voor moet doen.

Een optie zou kunnen zijn een andere muurbeugel te kopen met een touw trek systeem, bijvoorbeeld de APXL-20B, deze werkt anders maar is weer meer diefstal gevoelig...
**********

10
30-10-2022
Siebe Pol
Beoordeling

Eenvoudig te monteren en eenvoudig op te hangen. In ons geval lastig om de schroeven aan de onderkant tegen "stelen" aan te draaien, ivm 65" tv en muurhangkast er onder. Verder geen probleem, als ze de tv willen meenemen vinden ze toch wel een manier.

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden????????

10
22-10-2022
Richard
Beoordeling

Mooie tv beugel, hangt goed met de meegeleverde bouten voor mijn tv.

10
18-10-2022
Marcel
Beoordeling

Prima product met alle toebehoren.
Waar het stekkertje welke erbij zat mij onbekend was ? Gr Marcel
**********
OPMERKING MUURBEUGEL.NL: Goedendag, de kabel die is bijgeleverd was een gratis artikel van ons. (staat op de factuur vermeld)
**********

10
18-10-2022
Dennis
Beoordeling

Super snel geleverd en goede kwaliteit

10
03-10-2022
J. Ruiter
Beoordeling

Een prima beugel, gemakkelijk te monteren.
Een hoop boutjes, past volgens mij altijd.
Duidelijk handleiding. Mocht ik nog eens een TV beugel nodig zijn weet ik waar ik moet zijn, bij muurbeugel. nl. Verder is de levering snel en goed verpakt.