Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd

TV standaards voor ieder interieur

TV standaards zijn hipper dan hip. Wij hebben het dan natuurlijk niet over de tv standaard die bij elke televisie wordt geleverd, maar over de moderne tv vloerstandaard. Tover je gewone televisie om in een vloerstandaard tv en geniet van de complimenten van familie, vrienden en kennissen.

Een normale tv standaard lijkt tegenwoordig uit den boze. Het is immers te ‘gewoontjes’ en simpelweg niet ‘modern’ genoeg. TV standaards van muurbeugel.nl daarentegen zijn echte blikvangers en staan goed in elk huis. Door de televisie aan de tv standaard te hangen, krijg je een uniek beeld. De televisie kan je zo hoog hangen als je zelf wenst. De televisie lijkt, door de tv standaard, uit de grond te rijzen. Op deze manier wordt de televisie een vloerstandaard tv!

De TV standaards zijn ook nog eens bijzonder praktisch. Je kunt de televisie door de standaard niet alleen zo hoog hangen als je zelf wil, ook kan je hem overal naartoe verplaatsen. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact in de buurt. Totdat de wireless televisie uitkomt natuurlijk...

Dat TV standaards meer en meer graag geziene gasten zijn in het huishouden mag geen verrassing heten. Het is immers praktisch en ziet er ook nog eens bijzonder uit. Het maakt de TV standaards tot de toekomst voor vele huishoudens.