Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd

TV plafondbeugels

Een tv plafondbeugel kan jouw televisie een geheel nieuwe uitstraling geven. Het effect van TV plafondbeugels zijn namelijk groot; de televisie lijkt uit het plafond te komen. Een plafondbeugel tv lijkt dan ook rechtstreeks uit een ruimteschip te komen!

TV plafondbeugels zie je veel terug in sportscholen, cafés en restaurants. Doordat de televisie hoog hangt, kan iedereen immers het scherm goed zien. Dit betekent echter niet dat TV plafondbeugels niet ideaal kunnen zijn voor thuis. Ook in de thuissituatie kan bijvoorbeeld een plafondbeugel lcd tv de woonkamer of slaapkamer een bijzonder uiterlijk bieden. Het is weer eens wat anders dan de televisie ophangen aan de muur of op een tv meubel te plaatsen.

De lcd tv plafondbeugel is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Dat is niet gek. Vroeger waren de televisies nog grote, logge toestellen. Tegenwoordig zijn de lcd televisies er, deze zijn plat en echte lichtgewichten. Omdat de televisies er vandaag de dag ook nog eens goed uitzien, kiezen steeds meer mensen om hun televisie tot het middelpunt van de (woon)kamer te maken. Een tv plafondbeugel is dan een uitstekende optie!

TV plafondbeugels geven je kamer een nieuw, fris tintje.