Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd

TV muurbeugels

Een prachtige televisie van honderden euro’s verdient het om aan de muur te hangen. Het staat niet alleen vele malen mooier bij het interieur, ook bespaard het een hoop ruimte. Onze TV muurbeugels zijn voor vrijwel iedere televisie geschikt.

Een TV muurbeugel installeren is minder moeilijk dan je denkt. Al onze tv muurbeugels komen met een uitgebreide instructie over hoe je de tv muurbeugels het beste kunt installeren. Het maakt dan niet uit of je een lcd muurbeugel nodig hebt of gewone tv muurbeugels. TV muurbeugels komen in verschillende soorten en maten; er is bijna altijd een tv muurbeugel geschikt voor jouw tv!

Na de succesvolle installatie heb je plotsklaps een schilderij met bewegende beelden aan de muur hangen! Niet alleen een prachtig aangezicht, ook een geheel nieuwe ervaring bij het televisie kijken! Muurbeugels LCD tv zijn om die reden ook steeds populairder geworden; mensen willen niet slechts meer kijken naar programma’s op de televisie, maar ook genieten van de televisie zelf binnen het interieur. Met onze LCD muurbeugel kan dit uitstekend. Hang jouw televisie in een aantal simpele stappen op. Werk je kabes netjes weg met een van onze kabelgoten en je bent verlost van het aanzicht van al die kabels.

Een nieuw interieur is niet meer nodig om mee te gaan met je tijd, de TV muurbeugels geven je interieur al een complete metamorfose!