Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd

TV beugels & TV muurbeugels | Muurbeugel.nl

Een prachtige televisie van honderden euro’s verdient het om aan de muur te hangen. Het staat niet alleen vele malen mooier bij het interieur, ook bespaard het een hoop ruimte. Onze TV muurbeugels zijn voor vrijwel iedere televisie geschikt. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en transformeer je kijkervaring met hoogwaardige TV beugels die perfect passen bij jouw behoeften en stijl.TV beugel installeren

Een TV beugel installeren is minder moeilijk dan je denkt. Al onze tv muurbeugels komen met een uitgebreide instructie over hoe je de tv beugel het beste kunt installeren. Het maakt dan niet uit of je een lcd muurbeugel nodig hebt of een gewone tv beugel. TV muurbeugels komen in verschillende soorten en maten; er is bijna altijd een tv muurbeugel geschikt voor jouw tv!

Na de succesvolle installatie heb je plotsklaps een schilderij met bewegende beelden aan de muur hangen! Niet alleen een prachtig aangezicht, ook een geheel nieuwe ervaring bij het televisie kijken! Muurbeugels LCD tv zijn om die reden ook steeds populairder geworden; mensen willen niet slechts meer kijken naar programma’s op de televisie, maar ook genieten van de televisie zelf binnen het interieur. Met onze LCD muurbeugel kan dit uitstekend. Hang jouw televisie in een aantal simpele stappen op. Werk je kabes netjes weg met een van onze kabelgoten en je bent verlost van het aanzicht van al die kabels.

Een nieuw interieur is niet meer nodig om mee te gaan met je tijd, de TV muurbeugels geven je interieur al een complete metamorfose!

Opties in tv muurbeugels

Er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan uw unieke behoeften te voldoen wanneer u uw televisie samenstelt. Het is belangrijk om de juiste TV-muurbeugel te kiezen om het meeste uit je kijkervaring te halen, aangezien er een groot scala aan opties beschikbaar is. Hier zijn enkele van de meest cruciale opties die moeten worden overwogen:

Vaste TV Muurbeugels
Vaste muurbeugels bieden een strakke en gestroomlijnde uitstraling doordat ze de TV dicht tegen de muur plaatsen. Ideaal voor ruimtes waar minimale ruimte nodig is en een permanente kijkhoek gewenst is. Deze beugels zijn eenvoudig te installeren en bieden maximale stabiliteit.

Draaibare TV Muurbeugels
Draaibare muurbeugels bieden maximale flexibiliteit doordat ze de TV naar links en rechts kunnen draaien. Hierdoor kun je de kijkhoek aanpassen om vanuit verschillende posities in de kamer optimaal te kunnen kijken. Perfect voor ruimtes waar veelzijdige kijkopties gewenst zijn.

Kantelbare TV Muurbeugels
Kantelbare muurbeugels stellen je in staat om de kijkhoek verticaal aan te passen, waardoor je de TV naar boven of beneden kunt kantelen. Dit is handig om schittering van lichtbronnen te verminderen of om de TV hoger te plaatsen op de muur voor een betere kijkhoogte.

Volledig Beweegbare TV Muurbeugels
Volledig beweegbare muurbeugels combineren de voordelen van draaibare en kantelbare beugels, waardoor je de TV in vrijwel elke gewenste positie kunt plaatsen. Met deze beugels kun je de TV naar links, rechts, omhoog, omlaag en zelfs uit de muur trekken voor ultieme veelzijdigheid.

Plafond TV Muurbeugels
Plafondmuurbeugels zijn ideaal voor ruimtes waar wandmontage geen optie is of waar een unieke installatie gewenst is. Deze beugels hangen de TV veilig aan het plafond en bieden een opvallende kijkervaring.