Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 18:30 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Gebruik onze handige keuzehulp

Is alles duidelijk?

Bekijk eerst de uitleg over keuzehulp!
uitleg over de keuzehulp.

1. Kies jouw merk en type televisie

Wat voor soort beugel heb je nodig?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie muurbeugels www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV liften www.muurbeugel.nl keuzehulp optie TV Standaards www.muurbeugel.nl keuzehulp optie plafondbeugels

Wat moet deze beugel kunnen?

www.muurbeugel.nl keuzehulp optie vaste beugel www.muurbeugel.nl keuzehulp optie draaien en kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie kantelen www.muurbeugel.nl keuzehulp optie roteren

Muurbeugels sharp

Sharp tv muurbeugels

Sharp tv steunen vind je bij muurbeugel.nl, altijd de juiste tv beugel voor een Sharp tv. Zo heb je de keuze uit vlakke muurbeugels voor Sharp tv's of je sharp LED TV draaien? Geen probleem ook zijn er draaibare muurbeugels voor sharp tv's te verkrijgen.


 
muurbeugels-voor-sharp-televisies

Sharp’s ultramoderne fabriek in Sakai (Japan) is ontworpen voor de productie van grote LCD-schermen met minimaal materiaalgebruik en een minimale belasting voor het milieu. Efficiëntie en baanbrekende technologie maken de productie van hoogwaardige schermen tegen zeer interessante prijzen mogelijk.


 
sharp-kijkafstand-advies-voor-supersize-aquos-tv

Ga dichtbij zitten en ervaar Sharp tv meer
U heeft geen grote huiskamer nodig voor een grote TV. Met een 80-inch AQUOS TV met hoge resolutie volstaat een afstand van 3 meter om comfortabel TV te kijken. De ervaring is nog intenser als u dichter bij het scherm gaat zitten. Net als in de bioscoop vult het beeld het grootste deel van uw gezichtsveld. Hiervoor heeft u natuurlijk een zeer goed beeld nodig – en hier maakt de technologie van Sharp het verschil. Het beeld is scherp en stabiel, snelle bewegingen worden vloeiend weergegeven en de kleuren zijn levendiger dan ooit.


 

Sharp tv line up 2014

Sharp LD164E serie

Sharp LD164E serie
LC-32LD164E

Sharp LE657EN serie
LC-80LE657EN


 

Sharp-LE747EN serie
LC-70LE747EN

Sharp LE760E serie
LC-42LE760E
LC-50LE760E

Sharp LE762EN serie
LC-42LE762E
LC-50LE762E


 

Top 10 best verkochte sharp televisies 2013


 

 

 

 

De komst van flatscreen tv’s heeft de reguliere “logge” tv meubels overbodig gemaakt. Veel mensen gebruiken dit meubelstuk echter nog wel, omdat ze het nou eenmaal in huis hebben. Met een plat tv scherm is er echter veel meer mogelijk. U kunt de televisie bijvoorbeeld gemakkelijker draaien dan de ouderwetse variant.  Als u nog meer kijkcomfort wilt hebben, dan kunt u gaan voor een tv beugel. Sharp is een van de populaire tv merken waarvoor wij muursteunen en plafondsteunen in ons assortiment hebben. Met een Sharp tv beugel kunt u het scherm gemakkelijk een kwartslag draaien. Daarnaast is het ook heel eenvoudig om het te roteren, of juist naar boven of beneden te schuiven.

De diversiteit van een Sharp muurbeugel
Naast Sharp muurbeugels, hebben wij ook plafondsteunen. Op die manier kunt u heerlijk genieten van een ontspannende film voordat u gaat slapen. Liggend televisie kijken behoort vanaf nu tot de mogelijkheden! Als u toch liggend tv gaat kijken, kies dan gewoon voor een televisie én bijpassende beugel in uw slaapkamer. Voor het merk Sharp zijn een groot aantal muurbeugels ontwikkeld. U kunt hiermee eenvoudig de tv naar beneden richten, zodat u het scherm goed kunt zien als u ligt.

Naast de populaire Sharp modellen vindt u op deze pagina een totaal overzicht van alle Sharp tv types. Selecteer uw model en maak eenvoudig een keuze uit een van de beschikbare tv steunen of beugels.