Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
Hang uw OLED op aan een Vogel's muurbeugel
Ga terug naar het overzicht

Hang uw OLED op aan een Vogel’s muurbeugel

Wilt u uw OLED tv aan de muur ophangen? Vogel’s heeft hiervoor een geweldige oplossing: de OLED muurbeugel. Deze muurbeugel is speciaal ontworpen voor dit type tv. Vogel’s is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige muurbeugels, waarvan de OLED muurbeugel een mooi voorbeeld is.

OLED schermen zijn erg dun en daardoor ook kwetsbaar en daar zit nu net de uitdaging. Gebaseerd op vele jaren ervaring heeft Vogel’s daarom speciaal voor deze tv verschillende muurbeugels ontwikkeld die zeer soepel draaien.  Binnen het assortiment vindt u verschillende beugels die specifiek geschikt zijn voor een OLED tv. Zo heeft Vogel’s muurbeugels voor middelgrote OLED tv’s, zoals bijvoorbeeld 55 inch, maar ook voor grotere formaten met verschillende functies zoals beweegbaar of juist vlak aan de muur.

Zoals gezegd is het ontwerp van OLED tv’s in vergelijking tot andere televisies extra dun. Om aan het karakter van deze OLED tv’s te voldoen, heeft Vogel’s muurbeugels ontworpen waarmee het OLED-scherm slechts 1,5 cm van de wand komt te hangen. Extra plat dus! Om er toch voor te zorgen dat u gemakkelijk bij de kabels aan de achterzijde van je televisie kunt, hebben deze muurbeugels een zogenaamde ‘servicepositie’. Wanneer u liever kiest voor standaard meer ruimte tussen de televisie en de muur, hebben, dan zijn er ook beugels binnen dit assortiment met een grotere afstand van de muur. Dit kan handig zijn om ruimte te creëren voor meerdere kabels en aansluitingen.

vogels-oled-draaibare-tv-muurbeugel

De verschillende oplossingen voor OLED:
Draaibare OLED muurbeugel (NEXT 7346 en THIN 546)

Indien u vanuit meerdere kijkhoeken uw favoriete tv-programma wil volgen, bijvoorbeeld vanuit de keuken of vanaf de eettafel. Dan draait u eenvoudig de tv naar u toe met een draaibare muurbeugel.

Elektrisch draaibare OLED muurbeugel (NEXT 7356)Deze tv beugel draait automatisch naar u toe en is met een eenvoudig te bedienen app. Met deze tv beugel hoeft u uw kwetsbare OLED scherm dus niet meer aan te raken.

vogels-next734

NEXT 7346

De Vogel's Next 7346 is specifiek ontworpen voor een aantal LG OLED televisies


 

Toch liever uw scherm strak aan de muur hangen? Kies dan een platte muurbeugel uit de THIN-serie van Vogel’s. Sluit perfect aan op uw scherm. Tv’s hebben op de achterzijde een bevestigingsmogelijkheid door middel van het VESA patroon.

De meeste OLED tv’s hebben een afwijkend gatenpatroon ten opzichte van reguliere tv’s, vaak gaat het hier om een maximale afmeting van 400 mm breed x 200 mm hoog (VESA 400x200) en deze is veelal gepositioneerd aan de onderzijde van het scherm. Hiervoor heeft Vogel’s speciaal voor de OLED muurbeugel een adapter heeft ontworpen, welke daarop is gemonteerd. Deze adapter is zodanig gemaakt dat deze naadloos aansluit op de speciale achterzijde. Hiermee hangt u uw OLED perfect op aan de muur.  Zo wordt uw OLED tv nóg meer een eyecatcher in het interieur.

vogels-muurbeugel-oled-tv