Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Muurbeugel.nl gaat per DHL parcel verzenden
Ga terug naar het overzicht

Muurbeugel.nl start met DHL for you

 

Wij hebben onze service per 02-07-22 verder uitgebreid door te stoppen met de Packs bezorgdienst en te starten met DHL parcel. Zo starten wij binnenkort met het bestellen van maandag t/m vrijdag tot 18:30 bestellen is de volgende dag in huis voor Nederland, voor onze Belgische klanten duurt het een dag langer.

DHL Parcel bezorgt bij bedrijven en particulieren door heel Europa. Pakketten en pallets kunnen tegelijkertijd worden geleverd. Zodra het pakket bij DHL is, laten ze via track en trace en per e-mail weten wanneer ze verwachten het pakket te bezorgen. Op de dag van bezorging zie je een specifieker tijdvak van het bezorgmoment. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar het pakket is en wanneer jouw klant hem kan verwachten.

Bezorging wijzigen; Komt de geplande bezorgtijd net onhandig uit? Of wil je klant het pakket toch liever ophalen bij een DHL parcelshop? Bij DHL Parcel kun je heel makkelijk het moment of de locatie van bezorging wijzigen.

Staat de bezorger voor een dichte deur en zijn de buren niet thuis? Particulieren kunnen het pakket de volgende werkdag ophalen bij een DHL parcelshop in de buurt. Bij een zakelijke zending probeert DHL Parcel het de volgende dag gewoon nog een keer te bezorgen.

DHL heeft een zeer klant vriendelijke klantenservice die bereikbaar is via de telefoon, chat en Facebook.