Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL v.a. €39,95
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Samsung tv ophangen
samsung tv ophangen

Samsung tv ophangen

Je Samsung TV staat mooi op iedere plek in je woonkamer of in welke andere kamer dan ook maar soms wil je de TV gewoon super strak aan de muur bevestigen of wil je de kijkhoek van je TV kunnen veranderen.  Samsung heeft een aantal innovatieve ophangsystemen die aan deze wensen tegemoetkomen maar muurbeugel.nl verkoopt diverse universele ophangsystemen die minstens zo effectief zijn en veelal stukken goedkoper en universeler zodat bij aankoop van een nieuwe tv de beugel weer gebruikt kan worden zonder dat er een nieuwe tv beugel gekocht dient te worden.

TV ophangen aan de muur

Dus jij wilt je TV ophangen aan de muur? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je exacte voorkeuren. Sommige mensen vinden het mooi als hun platte TV strak tegen de wand hangt, anderen willen juist liever de kijkhoek van hun TV kunnen veranderen, bijvoorbeeld op de slaapkamer waarbij de tv niet recht in het zicht hangt maar aan de linker of rechtermuur van het bed, hiervoor verkopen wij draaibare muurbeugels. Voor elke ophangwens hebben we een geschikte oplossing.  Ook kun je meer lezen over de ideale kijkafstand van je TV.

Multi-inzetbaar

Geen persoon is hetzelfde en dat geldt net zo goed voor TV's! Gelukkig biedt Samsung de optie om bijna elke TV op te hangen met de WMN550M- muurbeugel. Deze muurbeugel is geschikt om alle Samsung TV's met beeldformaat van 40 inch tot 65 inch aan de muur te hangen. De WMN550M is eenvoudig, snel en veilig zelf te installeren met de duidelijke handleiding zodat je nog sneller kan gaan genieten van jouw nieuwe Samsung TV.

Samsung No Gap Wall Mount muurbeugel

Je hebt muurbeugels en je hebt muurbeugels de Samsung No Gap Wall Mount valt in die laatste categorie. Met deze unieke muurbeugel hang je jouw Samsung-TV superstrak en snel op aan de muur zonder lelijke tussenruimte. Na het ophangen kun je de stand van je TV nog tot 6┬░ corrigeren voor de perfecte positie aan de muur. (wij raden uiteraard altijd aan om een muurbeugel waterpas te bevestigen)

Wil je nog meer controle over de kijkhoek op je TV? Kantel de No Gap Wall Mount dan voor de montage van je Samsung TV. Dan kun je na het ophangen aan de muur de hoek van je TV bepalen. Je bepaalt eigenhandig hoe het perfect is, zonder dat je een vakman in hoeft te schakelen. Jouw Samsung TV ophangen kun je helemaal zelf.
Er zijn veel verschillende soorten kantelbare tv muurbeugels verkrijgbaar, laat je altijd goed adviseren door een expert van muurbeugel.nl, sinds hun zij hebben al meer dan 16 jaar ervaring met muurbeugels voor platte tv's.

Samsung WMN-M22EA No Gap Wall Mount muurbeugel

Met de Samsung WMN-M22EA muurbeugel hang je jouw QLED TV vlak tegen de wand aan maar belangrijker nog; deze tv muurbeugel hang je op hoe je maar wilt, strak tegen de muur, of toch iets gekanteld? Het is geen probleem voor de WMN-M22EA. je kiest helemaal zelf hoe jouw TV aan de muur bevestigd. De No-Gap muurbeugel is geschikt voor schermen van 75 inch en makkelijk zelf op te hangen met behulp van de bijgeleverde Quick Guide. Muurbeugel.nl verkoopt zeer diverse universele systemen.

qled-tv-ophangen

QLED Curved TV ophangen

Jouw QLED Curved TV leent zich er perfect voor om met de standaard op een design tv-meubel te plaatsen maar wist je dat je jouw QLED Curved TV ook kunt ophangen aan de muur? Boven de open haard, boven je tv-meubel of in de slaapkamer aan de muur, deze Samsung qled televisies zien er allemaal prachtig uit op een Samsung tv beugel van muurbeugel.nl

De WMN-M12EA is een prima tv steun om de QLED Curved TV's snel en stevig op te hangen. Met deze slimme muurbeugel is er nauwelijks ruimte tussen je tv en de muur, behalve dan aan de zijkanten, want het scherm loopt uiteraard gekromd naar binnen.

Let er wel op dat je bij curved tv schermen het mooiste beeld hebt als je recht voor je tv zit, de positie van je Curved TV aan de muur is zeer belangrijk. Hang je Curved TV aan de muur en geniet dankzij de kantelbare muurbeugel van een perfect beeld vanuit elke hoek.