Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
SoundMount (NEXT 8365) draaibare tv-beugel met geïntegreerd geluid
Ga terug naar het overzicht

Vogel's soundmount next 8365

 

Als fervent tv-kijker weet u dat het geluid essentieel is voor de beleving van een spectaculaire actiefilm, intens drama of adembenemende sportwedstrijd op tv. Nu kunt u overgaan tot aanschaf van een apart geluidssysteem met losse speakers en kabels. Nadeel is dat dit systeem veel ruimte inneemt en niet bepaald past in het interieur. Daar komt nog eens bij dat de geluidservaring nooit helemaal optimaal is als de tv wordt gedraaid. Vogel’s komt nu met een alles-in-een-oplossing: de SoundMount, een stijlvolle tv-beugel met soundbar in één, inclusief draadloze subwoofer.

 


 

 

Met de SoundMount beleeft u films, voetbalwedstrijden en alle favoriete programma’s alsof u er zelf live bij bent. Dreunende special effects, adembenemende achtergrondmuziek en kristalheldere spraak; met de SoundMount zit de kijker midden in de actie. Het Vogel’s-voordeel: de soundbar zit geïntegreerd in de tv-beugel, waardoor het geluid met de tv meedraait. Dus of u nu alleen op de bank zit te genieten van die nieuwste kaskraker of vanuit de keuken een oogje in het zeil wilt houden op de verrichtingen van het sportteam – de tv met soundbar draait tot zestig graden naar links of rechts mee en is daardoor minstens zo intens als het beeld. Waar u ook zit of staat.


 


Ook muziek luisteren via de SoundMount? Dat kan. Koppel hem via Bluetooth® aan uw smartphone of tablet en stream uw favoriete tracks rechtstreeks de huiskamer in. Kwaliteit gegarandeerd. Al is het alleen maar omdat het ‘Golden Ears Team’, bestaande uit muziek- en filmspecialisten van Vogel’s, de SoundMount uitvoerig heeft getest en ontwikkeld. Hierdoor is de geluidskwaliteit zeer indrukwekkend. 

Product Features

De eerste muurbeugel met geïntegreerde soundbar

Geluid te bedienen met de TV afstandbediening

Overal te plaatsen draadloze subwoofer.

Bluetooth audio streaming mogelijk

Belangrijke voordelen

De eerste muurbeugel met geïntegreerde soundbar 

Geluid te bedienen met de TV afstandbediening

Overal te plaatsen draadloze subwoofer

Bluetooth audio streaming mogelijk

Ultieme kijk- en luisterbeleving, overal in de kamer

Eenvoudig te installeren en plug & play installatie


 

Bekijk de Soundmount video