Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
Verzendkosten(NIEUW)

Verzendkosten Muurbeugel.nl

 

Muurbeugel.nl verstuurt de pakketten met de bezorgservice van Trunkrs of PostNL.

Bestellingen bestemming Nederland & België: besteld en betaald per iDEAL, Creditcard, Paypal van maandag t/m vrijdag tot 23:59 uur besteld wordt de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) afgeleverd indien besteld met bezorgservice van Trunkrs. Trunkrs heeft als bezorgdagen maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. NIET OP ZATERDAG!

Bestellingen bestemming Nederland & België: besteld en betaald per iDEAL, Creditcard, Paypal van maandag t/m vrijdag tot 16:00 uur besteld wordt de volgende werkdag afgeleverd indien besteld met bezorgservice van PostNL. PostNL heeft als bezorgdagen dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

PostNL levert ook op zaterdag.

Uitzonderingen: mits uit voorraad leverbaar, feestdagen en producten die per koerier* of op een pallet* verzonden worden.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND & BELGIË *

Vooruit betalen: iDEAL, Creditcard, PayPal of Bancontact € 3,95 (vanaf € 39,95 gratis)


* VERZENDING OP EEN PALLET
Voor lange lengte artikelen (boven 1.30m) en zware artikelen (boven 30kg) worden verzonden op een pallet, geen aflevering op zaterdag mogelijk. Binnen Nederland is dit een bijdrage in de verzendkosten van € 29,95. Voor België kan dit per product verschillen.

Wij nemen contact met je op voor de gewenste aflever dag.

Afhalen

Muurbeugels, plafondbeugels, kabels en dergelijke zijn normaliter niet af te halen maar bij uitzondering is het wel mogelijk, neem altijd eerst contact via Whatsapp met ons op voordat je een bestelling plaatst. Let op! Je kunt bij het distributiecentrum niet contact of per PIN betalen, de bestelling zal altijd moeten plaatsvinden via de webshop.

Leveringsgebied

Wij leveren op dit moment in Nederland en België. Woont u op één van de eilanden zoals: Texel, Vlieland, Terschelling enz. vermeld dit dan bij uw bestelling, afhankelijk van uw bestelling kunnen hiervoor extra verzendkosten worden berekend.

Levertijd

De levertijd varieert gemiddeld van 1 tot 2 werkdagen (afhankelijk van de betaaloptie). Dat wil zeggen dat je hier geen rechten aan kunt ontlenen. Mocht een product niet op tijd kunnen worden geleverd dan ontvang je hiervan een email en indien gewenst kunt u dan alsnog de bestelling binnen 24 annuleren na ontvangst van onze bevestigings e-mail.
De maximale levertermijn bedraagt dertig werkdagen, indien het product dan nog niet uitgeleverd kan worden heb je het recht de bestelling kosteloos te annuleren en het eventueel betaalde bedrag teruggestort te krijgen. Langere levertijden kunnen ontstaan door feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis.

Deellevering

Deelleveringen gaan in overleg met de klant en is niet gebruikelijk, het kan voorkomen dat hier extra verzendkosten voor in rekening worden gebracht.

Leveringsvoorwaarden

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat van Muurbeugel.nl.