Een moment geduld a.u.b.

✔ Gebruik code 0524KOR voor 10% korting op uw eerstvolgende bestelling! *Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024 .

  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Scherp geprijsd
  • Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis*
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
Vogel's neemt Marmitek over
Ga terug naar het overzicht

Vogel's neemt Marmitek over

De Vogel's thin series

Twee Eindhovense bedrijven bundelen de krachten

Vogel’s wil zich met deze overname nadrukkelijker positioneren als specialist in productoplossingen die de beeld en geluid beleving thuis en in de professionele markt verbeteren. Deze overname maakt het voor beide partijen mogelijk om de positie in de markt verder te verstevigen. 

 

Gerdi Vogels, CEO Vogel’s: “Ik ben zeer verheugd met deze overname. Deze uitbreiding is een mooie aanvulling op onze bestaande activiteiten. Door deze combinatie kunnen we met beide  merken onze marktpositie verbeteren en de distributie versterken. Daarnaast willen we voor toekomstige nieuwe ontwikkelingen de kennis en kunde op het gebied van productontwikkeling van Marmitek graag inzetten. Door deze overname slaan we onze vleugels verder uit. Het gaat ons nieuwe kansen en mogelijkheden bieden in onze branche.”

 

Arthur van Horssen, Sales en Marketing Directeur Marmitek: “ Deze overname past uitstekend in de ontwikkelingsfase waarin Marmitek zich bevindt. Gedurende 20 jaren hebben we ons als merk ontwikkeld tot specialist op gebied van slimme audio en video toepassingen waarmee meer mogelijk wordt gemaakt op gebied van home entertainment in de woning. Deze overname biedt volop mogelijkheden tot het aanboren van nieuwe markten en bredere inzet van onze expertise op het gebied van product ontwikkeling. Na een jarenlange prettige samenwerking tussen beide bedrijven, betekent deze overname een geweldige groei impuls waarmee we verder en versneld invulling kunnen geven aan de vele ideeën die we hebben.”  
Met het bundelen  van de krachten kunnen beide Eindhovense bedrijven  hun marktpositie verbeteren en nieuwe productontwikkelingen realiseren op het gebied van beeld en geluid. Beide bedrijven zijn complementair en zullen elkaar door deze overname versterken.

Over Vogel’s
Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar perfectie, is uitgegroeid tot een internationaal succesvolle onderneming die een uiterst onderscheidende reeks bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele & multimediale apparatuur produceert. Sinds de ontwikkeling van de eerste luidsprekersteun in 1973 heeft dit Nederlandse bedrijf regelmatig bekroonde oplossingen geproduceerd die het leven aangenamer maken. Tegenwoordig staat Vogel's wereldwijd bekend om zijn uitstekende reeks bevestigingsoplossingen voor tv schermen, audiovisuele apparatuur en tablets overal in huis en in de business-to-business markt. Meer informatie vindt u op www.vogels.com.

Over Marmitek
Het Nederlandse bedrijf Marmitek is al 20 jaar actief in de consumenten elektronica markt en ontwikkelt slimme oplossingen in de vorm van accessoires om overal in de woning audio en video ter beschikking te hebben, apparatuur te kunnen bedienen en te kunnen aansluiten. Commercieel is Marmitek momenteel actief op de Europese markt, met name in de Benelux, Duitsland en Zwitserland.