Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Retourformulier

Jammer dat je de bestelling retour wilt sturen, wij geven nog een aantal tips want misschien hoeft het pakket helemaal niet retour en help je het mileu ook nog.

A. Past de bestelde (muurbeugel) niet op je tv? In 99% lossen wij dit op, stuur een Whatsapp bericht met vermelding van het ordernummer, achternaam en merk en modelnummer van de tv.
B. De (muur)beugel is te zwaar voor de muur waarop gemonteerd gaat worden, zie ons blog hoe je ervoor kunt zorgen dat de muurbeugel wel geïnstalleerd kan worden, lees ons blog:  De tv ophangen aan een gipswand of holle wand.
C. Het artikel is niet vooraf geinstalleerd geweest.

Vul hier het digitale retour formulier volledig in, na het versturen ontvang je een e-mail, print deze uit en voeg deze toe bij het retour pakket.

Je kiest zelf de vervoerder waarmee je het pakket wilt retour sturen. (bijv. Postnl, DHL, DPD, UPS etc.)

Let op!

De verzendkosten voor het retour sturen worden niet vergoed.
Retourzendingen zijn voor eigen risico van de koper. Dit houdt in dat Muurbeugel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/ of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Wij adviseren altijd aangetekend retour te sturen met handtekening voor ontvangst.
Zodra de retour zending in het magazijn retour is gekomen sturen wij altijd een e-mail ter bevestiging. De retour zendingen worden uitvoerig gecontroleerd op mankementen, wij willen uiteraard de volgende klant het artikel sturen in perfecte staat zoals je het zelf ook verwacht te ontvangen, na controle en akkoord bevonden wordt er binnen 14 dagen na ontvangst storten wij het bedrag terug op je bankrekening.

Tip: Stuur altijd retour met handtekening voor ontvangst, bewaar je verzendbewijs met track en tracé code totdat wij per e-mail een melding retour sturen dat het pakket door ons is ontvangen.

Retour sturen kan alleen als wordt voldaan aan onderstaande 3 voorwaarden:

1.    Binnen 14 dagen de koop ontbinden (vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen)
2.    Na het invullen van het retour formulier dient het pakket binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour te zijn
3.    Dat het artikel(en) niet vooraf geïnstalleerd is geweest (indien dit wel zo is neem altijd eerst contact met ons voor het retour sturen) *

Het artikel(en) retour sturen in nieuwstaat. (zoals je hebt ontvangen) (Indien niet in originele staat dan altijd eerst contact met ons opnemen)

De complete algemene voorwaarden kun je hier terug vinden.

Retouren kunnen uitsluitend verzonden worden naar onderstaand retour adres: (anders dan het kantoor adres)

Faber Fulfilment
T.a.v. Muurbeugel.nl
Handelsweg 1-A
1851 NX Heiloo
Nederland

(Afleveringen kunnen uitsluitend plaatsvinden van maandag t/m vrijdag in het weekend is het magazijn gesloten)

"De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument."

LET OP na het invullen ontvang je 2 e-mails,  1x voor jezelf en 1x voor uit te printen in toe te voegen in de retour doos.
Controleer je spam of ongewenste e-mail map wanneer je de e-mail niet ontvangt in je inbox.