Een moment geduld a.u.b.
  • Handige keuzehulp
  • Gratis verzending NL & BE v.a. €39,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • Scherp geprijsd
Samsung curved tv ophangen
Ga terug naar het overzicht

Je Samsung curved tv ophangen

 
curved-tv-samsung-ophangen

Een curved tv bevestigd aan een vlakke muurbeugel

Een curved tv heeft een ligt gebogen scherm hierdoor komen de zijkanten iets naar voren, de tv fabrikanten hebben dit hoofdzakelijk bedacht om meer televisies te verkopen en zoals commercie werkt; meer belevenis te geven. Of een curved tv iets voor jouw is hangt af van je eigen smaak en wat je mooi vindt.
Een Samsung curved tv aan de muur is de mooiste optie en zo komt de tv ook het beste tot zijn recht, ook hoef je de grote (lelijke) tv voet niet te gebruiken. Via de onze webshop kun je de gemakkelijke keuzehulp gebruiken: https://www.muurbeugel.nl/configurator/samsung  om de tv op te hangen.

Kan ik een curved tv ophangen?

Veelal wordt er gedacht dat je een (Samsung) curved tv niet kan ophangen aan de wand door de ronde vorm van deze televisies, standaard past een muurbeugel voor deze curved tv’s er inderdaad niet op maar bij Samsung worden er speciale zogenoemde Samsung hulpstukken bij de tv meegeleverd waardoor de tv als het ware weer “recht” wordt. Een Samsung hulpstuk is onmisbaar om de tv curved tv goed op te hangen.

Mocht je de Samsung hulpstukken niet meer in het bezit hebben dan kun je deze altijd ook nabestellen, wij verkopen deze niet actief op de webshop maar wanneer je een Whatsapp stuurt kunnen wij dit wel voor je verzorgen.

Hoe hang ik een curved tv op?

Controleer allereerst je handleiding van de TV, hierin staat vermeld hoe de tv bevestigd moet worden. Per merk en model tv kan dit namelijk verschillen. Los van een hulpstuk of hulpstukken die gebruikt moeten worden heb je waarschijnlijk ook langere bouten nodig voor in de tv. Koop je een muurbeugel bij ons dan houdt de keuzehulp rekening met de bouten, mochten de bouten voor in de tv standaard niet zijn meegeleverd dan ontvang je een melding in het scherm bij het afrekenen om er een set extra bouten bij te bestellen. Heb je éénmaal alles in het bezit dan kun je de curved tv netjes bevestigen op de tv beugel.

Een voorbeeld van een Samsung curved tv met één van onze muurbeugels, het is goed te zien dat bovenop de tv er geen hulpstuk van Samsung benodigd is en onderop wel, per type tv kan dit namelijk ook verschillen.

Samsung curved tv beugels

Weet je niet welke curved tv beugel je moet kiezen? Je kunt kiezen uit vlakke curved tv beugels, kantelbare curved tv beugels of draaibare curved tv beugels, welke optie voor jou is het beste uitkomt is helemaal afhankelijk van de situatie. Mocht je hulp nodig hebben in het kiezen van een tv beugel voor je curved tv dan raden wij een Whatsapp bericht te sturen met foto’s van jouw inrichting en wij geven je een passend en vrijblijvend advies.

vlakke-muurbeugel-curved-tv

Een voorbeeld van een vlakke muurbeugel voor een curved tv

kantelbare-muurbeugel-curved-tv

Een voorbeeld van een kantelbare muurbeugel voor een curved tv

curved-tv-draaibare-muurbeugel

Een voorbeeld van een draaibare muurbeugel voor een curved tv

Meest verkocht curved tv's

Hieronder een selectie van de meest verkochte curved televisies
LG 55EC930V
LG 55EA9709
Samsung UE65MU9005T
Samsung UE65KS7500
Samsung UE55KS9000

Twijfel je nog of je de curved tv wilt ophangen?

In ons blog: curved tv ophangen of niet vind je informatie over het ophangen van je curved tv

Kan ik de tv ophangen aan een gipswand?

Een veel gestelde vraag is of je curved tv ook kan ophangen aan een gipswand, wij verwijzen je graag naar ons blog: https://www.muurbeugel.nl/de-tv-ophangen-aan-een-gipswand-of-holle-wand/n176057 waarop duidelijk staat beschreven dat het mogelijk is met de juiste bevestigings materialen.